Afficher ce site en français | View this website in English

Lotto Cup Finals Volleybal

Dit evenement is afgelopen.

Timing (onder voorbehoud)

16:00 deuren open
17:00 vrouwenfinale: ASTERIX KIELDRECHT (Bekerwinnaar 2010) – VDK GENT (Bekerwinnaar 2009)
20:30 mannenfinale: NOLIKO MAASEIKKNACK RANDSTAD ROESELARE
23:00 verwacht einde

Toegang voor de twee wedstrijden: 16 euro.
Kinderen t/m 12 jaar gratis toegang.

Kaarten voor aanvang ook verkrijgbaar aan de kassa

Vermijd file- en parkeerstress: parkeer op een P+R-terrein en maak met uw combiticket vrij gebruik van het openbaar vervoer.
Publieksparkings: Vaart, Ten Eekhove
Tijdens evenementen blauwe zone in de woonwijken in de buurt!

Wie zich de sfeer herinnert tijdens de bekerfinale van vorig jaar tussen Asse-Lennik en Maaseik, zal zeker al opnieuw zaterdag 12 februari in zijn/haar gloednieuwe agenda hebben ingeschreven.

Om 17 uur starten de vrouwen in de Lotto Arena aan één van hun jaarlijkse topwedstrijden voor een groot publiek. Kan het jonge Asterix Kieldrecht weer zichzelf opvolgen? Het wordt alleszins een boeiende kamp tussen de twee vrouwenploegen die proberen zo dicht mogelijk bij een profsysteem aan te leunen en de twintig uren training per week niet schuwen, maar die tegelijkertijd mekaars rivalen zijn. Bekerwinnaar 2010 (Asterix Kieldrecht) tegen bekerwinnaar 2009 (VDK Gent). Een betere affiche is nauwelijks denkbaar. Spanning verzekerd.

Om 20.30 uur moet de zaal allicht bomvol zitten voor een thriller van formaat tussen de twee mannenploegen die ons land vertegenwoordigen in de Champions League, nl. Noliko Maaseik en Knack Randstad Roeselare. De Limburgers dragen een serieuze bekerreputatie met zich mee. Zij staan immers al voor de 21ste keer in hun bestaan in de bekerfinale en ze wonnen dertien keer. Een absoluut record. Van de laatste vijftien edities misten zij er slechts twee (2000 en 2005), zodat ze voor de zesde keer op rij de finale haalden. Tegen Roeselare traden ze zes keer in het strijdperk tijdens zo’n finale om de Belgische beker. Drie keer won Maaseik, drie keer won Roeselare. Spanning troef dus!

Er is slechts één toegangsticket. Voor 16 euro kunt u dus genieten van beide bekerfinales. Jongeren jonger dan 12 jaar komen er gratis in. Reserveren kan via de link hierboven.

Tien tickets kopen, is één ticket gratis. Deze actie geldt alleen als u tickets bestelt via www.topvolleybelgium.be. Via die website zijn ook VIP-arrangementen verkrijgbaar. Voor een VIP-arrangement betaalt u slechts 50 euro.

Kalender

za 12.02.2011

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Lotto Cup Finals Volleybal" wordt georganiseerd door Top Volley Belgium