Afficher ce site en français | View this website in English

Ozark Henry

Dit evenement is afgelopen.

Na twee jaar stilte en vier jaar na zijn album ‘Soft Machine’ stelt Piet Goddaer, alias Ozark Henry, trots zijn nieuwe album ‘Hvelreki’ voor.

Piet Goddaer breit met zijn nieuwe album ‘Hvelreki’ een nieuw hoofdstuk aan het indrukwekkende parcours van zijn muzikaal alter ego OZARK HENRY. De voorbije twee jaar pende Goddaer meer dan vijftig songs bij mekaar die hij distilleerde tot zijn zesde studioalbum. De titel ervan verwijst naar een uitdrukking die IJslanders gebruiken om iemand veel geluk te wensen. Letterlijk vertaald wordt het ‘moge er een volledige walvis op jouw strand aanspoelen’. Met die positieve boodschap op zak wist Ozark Henry niemand minder dan producer Youth (U2, The Verve, Crowded House) te overhalen om het album te producen. Youth is verder ook bekend als bassist van Killing Joke. Samen trokken ze naar een afgelegen studio in Spanje, waar zij het album live inspeelden. Ondertussen vond Goddaer onderdak bij platenfirma EMI die het album in niet minder dan 7 Europese landen uitbrengt.

Samen met een nieuw album keert Piet Goddaer ook terug naar de concertzalen en na de AB doet hij op 18 maart ook de Lotto Arena aan.

Kaarten kosten 30, 34, 38 en 42 euro, inclusief servicekosten.

Kalender

vr 18.03.2011

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Ozark Henry" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium