Afficher ce site en français | View this website in English

Apassionata Samen voor altijd

Dit evenement is afgelopen.

update 07/12/11
Ook shows op vrijdag om 15.00 uur en zondag om 17.30 uur

Apassionata gaat in galop. Een week na de toevoeging van een extra show worden door de overweldigende vraag naar kaarten twee shows toegevoegd. Wie zin heeft in een leuke uitstap op vrijdagnamiddag in de kerstvakantie kan ‘Samen voor altijd’ om 15.00 uur in de Lotto Arena meemaken. Wie de kerstvakantie in stijl wil afsluiten, kan zondag om 17.30 uur in de Lotto Arena terecht.


update 29/11/11
Extra show op vrijdag 6 januari om 20.00 uur

Apassionata is sinds 2002 Europa’s succesvolste live-entertainmentshow met paarden. De voorbije 9 jaar stapten bijna 5 miljoen bezoekers de droomwereld van Apassionata binnen om te genieten van de magische ontmoeting tussen mens en paard. Elke nieuwe show imponeert telkens zowel jong als oud, families en paardenliefhebbers. Verbluffende ruiterkunst, adembenemende stunts en wondermooie muziek zorgen keer op keer voor een unieke belevenis. Overal waar Apassionata te gast is, loopt het dan ook storm voor kaarten en elk jaar opnieuw kijken de vele fans uit naar de volgende meeslepende productie.


De nieuwste show van Apassionata kende begin november in het Duitse Riesa zijn première en zal in 30 Europese steden te zien zijn. Begin januari is ook Antwerpen weer aan de beurt en kunt u de edelste paardenrassen ter wereld en de meest indrukwekkende rijstijlen bewonderen tijdens ‘Samen voor altijd’ in de Lotto Arena. Meer dan 50 prachtige paarden en internationaal vermaarde ruiters en dansers garanderen u een adembenemende en flitsende show met veel muziek, zang en dans en een kleurrijk lichtspektakel. Tijdens deze show krijgt u naast Camarguepaarden en de nobele Arabieren, Friezen, Lusitano’s ook een echte zebra en een gevlekte Noriker te bewonderen.

De nieuwe show neemt u mee op een fantastische reis naar de meest afgelegen plaatsen ter wereld. Het verhaal begint aan de kust van Zuid-Frankrijk, waar mooie Camarguemerries en hun veulens een rustig bestaan leiden. Hier vindt Daniël een brief in een fles en die zet hem aan tot zijn grote reis. Begeleid door de muziek van een live bespeelde ‘NewStrad’-viool betreedt hij tuinen die geuren naar sinaasappels, ziet hij magische fonteinen, een ballerina die danst op een meer dan levensgrote speelklok, bewondert hij een paleis van ijs en maakt hij vurige ritten door de woestijn mee. Schitterende paarden kruisen zijn pad.

Een onvergetelijke uitstap met de hele familie

Beleef mee deze unieke ervaring voor alle zintuigen. Stap na de succesvolle voorstellingen in Antwerpen van ‘Ovations’, ‘Hommage’, ‘Four Seasons’, ‘Grand Voyage’, ‘Charm of Freedom’ en ‘In het licht van de sterren’ weer mee in deze wondere wereld vol avontuur en fantasie en ontdek tijdens ‘Samen voor altijd’ de geheimen die mens en paard al eeuwenlang delen.

‘Samen voor altijd’ is een betoverend spektakel voor alle leeftijden en dus hét evenement bij uitstek voor een geslaagde familieuitstap bij het begin van het nieuwe jaar.

Reserveer nu

  • Kaarten kosten 37, 47 en 57 euro, exclusief service- en portokosten en contributie combiticket De Lijn.
  • Kinderen t/m 13 jaar krijgen 50% korting op de normale ticketprijs.
  • Groepskortingen (alleen bij telefonische bestelling): korting van 5 euro per ticket vanaf 20 personen; 7 euro per ticket vanaf 50 personen.
  • Reserveren kan via de bestellinks bovenaan of telefonisch bij Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit Nederland: 0900-45.000.45).

Kalender

vr 06.01.2012

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

vr 06.01.2012

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

za 07.01.2012

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

za 07.01.2012

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

zo 08.01.2012

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

zo 08.01.2012

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Apassionata - Samen voor altijd" wordt georganiseerd door EquiArte World i.s.m. PSE-Belgium