Afficher ce site en français | View this website in English

Jamiroquai Rock Dust Light Star Tour

Dit evenement is afgelopen.

Het concert van Jamiroquai op zaterdag 3 december in de Lotto Arena gaat niet door. De afgelasting komt er om reden van logistieke problemen, laat promotor Gracia Live in een mededeling weten. De groep hoopt snel een nieuwe datum te kunnen prikken.

“Jay Kay en de leden van Jamiroquai wensen alvast hun spijt te betuigen aan iedereen die ze door dit nieuws hebben moeten teleurstellen. Ze kijken er alvast naar uit om dit in de nabije toekomst goed te maken”, aldus Gracia Live.

Alle al betaalde tickets worden terugbetaald.

1. Hebt u betaald en uw tickets al ontvangen

Om een terugbetaling te krijgen, vragen wij u om voor 3 december 2011 uw tickets samen met het terugbetalingsdocument op te sturen naar Tele Ticket Service. Klik hier om het terugbetalingsformulier te downloaden (pdf, 40 kb)

Het terugsturen van de tickets gebeurt op eigen risico? Het is belangrijk dat u elk van uw tickets opstuurt samen met het formulier. Het verschuldigde bedrag wordt enkel aan de originele ticketbesteller terugbetaald.

U krijgt de op de tickets vermelde toegangsprijs en de reserverings- en portokosten terugbetaald. De terugbetaling kan enkele weken in beslag nemen.

2. U betaalde, maar hebt nog geen tickets ontvangen

Hebt u uw tickets betaald, maar nog niet ontvangen? Om een terugbetaling te krijgen, vragen wij u om voor 3 december 2011 het terugbetalingsdocument terug te sturen naar Tele Ticket Service.

Het verschuldigde bedrag wordt enkel aan de originele ticketbesteller terugbetaald.

U krijgt de op de tickets vermelde toegangsprijs en de reserverings- en portokosten terugbetaald. De terugbetaling kan enkele weken in beslag nemen.

3. U hebt gereserveerd, maar nog niet betaald

Hebt u tickets gereserveerd, maar nog niet betaald? U dient geen verdere actie meer te ondernemen.

The Jamiroquai concert which had to take place on Saturday 3 December in the Lotto Arena has been cancelled due to unforeseen logistical problems. Jamiroquai hopes to re-arrange the gig in 2012. The organiser of the Antwerp concert will refund all tickets. Click here to download the refund document (pdf, 40 kb)

Het nieuwe album ‘Rock Dust Light Star’ van Jamiroquai kwam uit in november 2010. Het alweer zevende studioalbum van de Britse funk/acid jazz band verscheen na vijf jaar van stilte. De eerste single eruit is ‘White Knuckle Ride’.

Jamiroquai werd begin jaren negentig opgericht. De naam van de band is een samentrekking van ‘jam session’ en ‘iroquai’, een verwijzing naar een indianenstam. Stamhoofd van deze jammende indianen en charismatische leider is Jay Kay, vermaard om zijn futuristische gevederde hoofddeksels.

Jamiroquai verkocht wereldwijd meer dan 25 miljoen albums en speelde tijdens 5 gigantische wereldtournees voor meer dan 5 miljoen fans! De muzikale duizendpoot scoorde hoog met hits als ‘Cosmic Girl’, ‘Virtual Insanity’, ‘Deeper Underground’, ‘Canned Heat’ en ‘Seven Days In Sunny June’. Ook met het nieuwe album weet Jamiroquai – na een carrière van nu al 18 jaar – weer hoge toppen te scheren.

Kalender

za 03.12.2011

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Jamiroquai - Rock Dust Light Star Tour" wordt georganiseerd door Gracia Live