Jan Smit 15 Jaar Hits

Dit evenement is voorbij. Klik hier voor de komende evenementen.


Jan Smit viert ’15 Jaar Hits’ met de Romeo’s in de Ethias Arena

Voor Jan Smit aan zijn indrukwekkende reeks ’15 Jaar Hits’- verjaardagsconcerten begint in Ahoy Rotterdam zakt hij op zaterdag 6 oktober 2012 af naar de Ethias Arena in Hasselt voor het eerste verjaardagsconcert. Samen met zijn liveband brengt Jan Smit zijn grootste hits uit zijn inmiddels met goud bekroonde cd ’15 Jaar Hits’ en unieke duetten. Jan brengt ook muzikale gasten mee: naast zijn zus Monique Smit komen ook De Romeo’s naar het verjaardagsfeest.

“Toen ik mijn eerste grote hit scoorde met ‘Ik Zing Dit Lied Alleen Voor Jou’ was dat een hit in zowel Nederland als Vlaanderen. Dat maakt dat ik nu ook in beide landen mijn 15-jarig jubileum als artiest kan vieren, op het podium. We gaan dat heel bijzonder doen met één groot verjaardagsconcert ’15 Jaar Hits’, op 6 oktober in de Ethias Arena in Hasselt”, zegt Jan Smit enthousiast.

Dat Jan Smit een bijzondere band heeft met Vlaanderen bewijst hij wederom door zijn eerste verjaardagsconcert in Hasselt te geven en pas daarna naar Ahoy in Rotterdam te trekken voor een reeks verjaardagsconcerten.

De Romeo’s feesten mee

Jan Smit: “Ik kom graag naar Vlaanderen omdat het altijd weer zo ‘plezant’ is. Doordat ik hier vaak ben heb ik er ook ondertussen echte vrienden gemaakt. Eén van die vele vrienden zijn De Romeo’s. Dat zijn drie toffe kerels waar het heel goed mee klikt. Ik heb hen gevraagd of ze zin hadden om mee te komen feesten op mijn ’15 Jaar Hits’-concert en ze hebben meteen toegehapt. Daar ben ik erg blij mee en daar kijk ik enorm naar uit!”

Ook De Romeo’s – Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi – zijn bijzonder gecharmeerd met de invitatie. “Jan Smit is niet alleen een toffe gast, hij is ook één van de grootste artiesten in de Lage Landen. Als hij een nummer maakt of als hij een cd uitbrengt, dan heeft hij altijd heel wat bijval. Ondanks het succes en z’n jonge leeftijd staat hij heel nuchter met de twee voetjes op de grond en dat siert hem enorm. Wij zijn blij dat we met De Romeo’s erbij mogen zijn op Jan z’n verjaardagsfeest”, aldus Chris Van Tongelen van De Romeo’s.

Jan Smit ’15 Jaar Hits’ wordt een uniek concert dat je absoluut niet mag missen. Jan brengt zijn grote hits, unieke duetten en ook nieuw materiaal, want dit najaar wordt ook een nieuw album van hem verwacht.

Kaarten

Toegangskaarten kosten 29,50, 34,50, 39,50 en 49,50 euro.
Bestellen kan online via de ticketknop bovenaan of telefonisch op 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45).

"Jan Smit - 15 Jaar Hits" werd georganiseerd door Benelive Entertainment

Kalender

Ethias Arena

za 06-10-12 / 20:00