Lady Gaga Born This Way Ball

Dit evenement is voorbij. Klik hier voor de komende evenementen.

update 18/04/12
Lady Gaga kondigt extra concert aan

Goed nieuws voor alle Little Monsters die geen kaarten wisten te bemachtigen voor het op 40 minuten uitverkocht geraakte concert van Lady Gaga op 29 september in het Sportpaleis. Mother Monster heeft een tweede Belgische concertdatum bevestigd, en wel op zondag 30 september.


Samen met The Darkness & Lady Starlight

Little Monsters, unite! ‘The Born This Way Ball’ komt onze richting uit! Vijfvoudig Grammywinnares Lady Gaga start binnenkort haar gloednieuwe tournee. Tijdens ‘The Born This Way Ball’ stelt Lady Gaga haar jongste album voor en duikt ze terug in het repertoire van ‘The Fame’ en ‘The Fame Monster’.

Op 27 april geeft Lady Gaga in Zuid-Korea de aftrap van ‘The Born This Way Ball’. Later dit jaar brengt Lady Gaga deze tournee ook naar het Europese vasteland! La Gaga heeft ook al bepaald wie haar tijdens de tournee zal vergezellen. De Britse rockers van The Darkness, gekend van superhits ‘I Believe In a Thing Called Love’ en ‘Get Your Hands Off My Woman’, zullen aantreden als support act. Ook Lady Gaga’s partner in crime Lady Starlight zal present geven.

Lady Gaga is een topentertainer die live voor vuurwerk zorgt. Tijdens haar vorige ‘The Monster Ball Tour’, die in 2010 maar liefst vier keer in het Sportpaleis halthield, heeft ze dat met glans bewezen. ‘The Monster Ball Tour’ kreeg terecht de Pollstar Concert Industry Award voor ‘Major Tour of the Year’ in 2011.

“The Born This Way Ball is een electro-metal-pop-opera en schetst het ontstaan van het Kingdom of Fame”, stelt Mother Monster Lady Gaga zelf. “The Haus of Gaga en ik hebben maanden gewerkt aan deze spectaculaire show”. Sinds de release van ‘Born This Way’ in mei 2011 gingen er al meer dan zes miljoen exemplaren over de toonbank van Lady Gaga’s derde album.

Lady Gaga is een dame van harde cijfers. Van haar eerste twee albums werden al meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht. Haar singles zijn goed voor meer dan 65 miljoen verkochte exemplaren. Lady Gaga is de enige artieste die het presteerde om met twee debuutsingles de kaap van vijf miljoen verkochte exemplaren te overschrijden. Ook op Facebook en Twitter geeft Lady Gaga iedereen het nakijken qua populariteit. Ze werd dan ook terecht opgenomen in het jaarlijkse lijstje van The Times van meest invloedrijke personen in 2010.

Tickets

Toegangsprijzen: 50,50, 60,50, 75,50 en 95,50 euro, servicekosten inbegrepen.

Special packages

  • Hot Ticket alias Highway Unicorn Package
    Dit ticket omvat een eerstecategorie-zitplaats voor het concert samen met een exclusief ‘Born This Way Ball’-merchandisegeschenk en een tour laminate.
    Prijs: 205 euro, excl. servicekosten.
  • Early Entry alias Government Hooker Package
    Dit ticket geeft recht op een vervroegde toegang tot het staand middenplein (let op: geen toegang tot de Monster Pit). Kopers van een Early Entry Package krijgen ook een exclusief ‘Born This Way Ball’-merchandisegeschenk en een tour laminate.
    Prijs: 180 euro, excl. servicekosten.

Klik hier om de special packages te bestellen

No cameras/video/recording

"Lady Gaga - Born This Way Ball" werd georganiseerd door Live Nation Belgium

Kalender

Antwerps Sportpaleis

za 29-09-12 / 19:30

Antwerps Sportpaleis

zo 30-09-12 / 19:30