Afficher ce site en français | View this website in English

Natalia 10 jaar

Dit evenement is afgelopen.

update 01/03/13

Natalia 10 jaar op 12 oktober ook in Hasselt

Natalia viert 10 jaar op de planken niet alleen met een fonkelnieuw 5de studioalbum, 2 concerten in de Lotto Arena en een uitgebreide zomertournee, maar ook met een al even spetterend verjaardagsconcert op 12 oktober in de Ethias Arena als afsluiter van haar concertseizoen.

Klik hier voor meer informatie over het slotconcert in Hasselt


Overnachten in Antwerpen na het concert? Bekijk hier ons hotelaanbod


update 05/10/12

Ook concert op zaterdag 25 mei

Vrijdag 5 oktober stond Natalia op het Sportpaleispodium met niemand minder dan Lionel Richie. Eind mei brengt ze haar eigen show in de Lotto Arena. Daarvoor is de belangstelling dermate groot dat een tweede optreden wordt toegevoegd. Niet alleen op vrijdag 24 maar ook op zaterdag 25 mei viert ze samen met haar vele fans ‘tien jaar op de planken’.

Na Natalia’s vierde album ‘Wise Girl’ in 2009 was het wachten op de opvolger. In april 2013 zien de fans hun geduld beloond. Het vijfde studioalbum zal stevige pop bevatten en een sterk in haar schoenen staande en, zoals altijd, heel zelfverzekerde Natalia laten horen. Het album is tegelijk de ideale opwarmer voor niet één maar twee spetterende ‘Natalia 10 jaar’-concerten in de Lotto Arena. Onze Kempense trots zal er haar nieuwe nummers voorstellen en natuurlijk ook haar vele grote successen komen zingen.

Dat Natalia tussen albums 4 en 5 niet stil heeft gezeten is genoegzaam bekend. Van december 2011 tot maart 2012 vervulde ze op tv met glans haar taak als coach in ‘The Voice van Vlaanderen’. Ook de 6 Sportpaleisconcerten met Anastacia aan haar zijde begin 2011 werden bijzonder opgemerkt en bewezen dat Natalia zich moeiteloos met wereldsterren kan meten. Vrijdag 5 oktober staat ze opnieuw met een wereldster op het Sportpaleispodium. Ze werd namelijk door Lionel Richie uitgenodigd om samen diens tot duet bewerkte ‘Angel’ te vertolken.’10 jaar Natalia’… Het zal de vele fans verbazen… Tien jaar pas? Lijkt het niet alsof we zangeres Natalia al veel langer kennen? De Kempense bezige bij heeft al zo ontzettend veel gepresteerd dat het haast niet te geloven is dat haar muziekcarrière pas in 2003 zo’n vliegende start nam. Meteen nadat ze tweede was geëindigd bij de eerste editie van Idool ontpopte Natalia zich als een fenomeen en een topartieste ‘pur sang’. Met haar eerste single, de ballad ‘Without You’, baande ze zich regelrecht naar de hoogste regionen van de hitlijsten. Haar debuutalbum ‘This Time’ kende dankzij hits als ‘I’ve Only Begun To Fight’, ‘Higher Than The Sun’ en ‘I Want You Back’ een fenomenale verkoop. Opvolger ‘Back For More’ (2004), met hits als ‘Risin’’, ‘Fragile Not Broken’, ‘Shelter’ en ‘Ridin’ By’, stond 39 weken in de Ultratop. ‘Everything & More’ (2007) liet een volwassen en technisch bijzonder sterke Natalia horen en werd een fenomenaal succes (70 weken in de Ultratop, waarvan 5 op de 1ste plaats). Haar vierde album ‘Wise Girl’ was bij de release in 2009 meteen goed voor goud.

Van bij de start waren overal waar Natalia ging optreden zalen uitverkocht en gingen hele pleinen vol enthousiaste fans uit hun dak. Hoogtepunten waren zonder twijfel haar felbejubelde ‘Natalia meets’-concerten in de grootste concertzaal van het land, het Antwerpse Sportpaleis. Met achtereenvolgens de legendarische Pointer Sisters (10 concerten begin 2006), de dames van En Vogue en ladykiller Shaggy (6 concerten begin 2008) en Anastacia (6 concerten begin 2011) aan haar zijde demonstreerde ze dat ze zich moeiteloos met wereldsterren kan meten.

Natalia valt niet meer weg te branden. Met ‘All Or Nothing’ en ‘One Minute’ leverde ze de titeltrack voor respectievelijk ‘Spion van Oranje’ (2009) van Paul de Leeuw en ‘Groenten uit Balen’ (december 2011) van Frank Van Mechelen, films waarin ze ook zelf een bescheiden rol vertolkte. Van december 2011 tot maart 2012 vervulde ze op tv met glans haar taak als coach in ‘The Voice van Vlaanderen’. Ze werd en is het idool van velen, een vriendin als het ware.

Op korte tijd heeft Natalia heel hard gewerkt en geknokt om haar droom in vervulling te zien gaan. Een pauze vooraleer met nieuw materiaal uit te pakken werd haar dan ook door haar fans gegund. Die zien het wachten in april 2013 beloond met Natalia’s vijfde studioalbum, dat ze zowel op vrijdag 24 als op zaterdag 25 met trots aan haar vele fans zal voorstellen. Uiteraard zullen ook haar grote successen niet op het programma ontbreken. De fans bereiden zich nu al voor op een knaller van een feest!

Kaarten
25 euro: staanplaatsen achter tribunes (opgelet: middenplein met zitplaatsen)
30 euro: zitplaatsen 2de categorie en rolstoelplaatsen
35 euro: zitplaatsen 1ste categorie
45 euro: Golden Circle

Bestellen via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit Nederland: 0900-45.000.45) of online via de link bovenaan.

Kalender

vr 24.05.2013

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

za 25.05.2013

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Natalia 10 jaar" wordt georganiseerd door PSE-Belgium