Afficher ce site en français | View this website in English

The Jacksons Unity Tour 2013

Dit evenement is afgelopen.

update 21/02/13

The Jacksons nodigen Natalia uit

The Jacksons hebben op 6 maart niemand minder dan Natalia te gast bij hun optreden in de Lotto Arena. Ze zullen samen ‘Shake Your Body (Down To The Ground)’ brengen. Natalia hoopt stiekem ook op een duet met haar idolen.


Overnachten in Antwerpen na het concert? Bekijk hier ons hotelaanbod


voorprogramma: Brahim

Brahim, die dit jaar zijn 10-jarig jubileum viert, is de opener voor de wereldvermaarde Jackson-broers. Hij zal zijn nieuwe album ‘1984’ voorstellen, dat eind februari verschijnt en muziek bevat die duidelijk door Earth Wind & Fire, Kool & The Gang en zeker ook door The Jacksons is beïnvloed. Voeg daar de soul van Brahim aan toe en je komt tot een funky combinatie die ideaal is als opwarmer voor The Jacksons.

Aanbeden door miljoenen fans over de hele wereld hebben The Jacksons voor altijd het landschap van de populaire muziek veranderd. De broers Jackie, Jermaine, Marlon en Tito Jackson waren samen met hun betreurde broer Michael als The Jackson 5, later The Jacksons, één van de meest geliefde muzikale acts in de jaren zeventig en tachtig. Meer nog, met hun unieke soulvolle pop-funk, hun vele hits en hun onberispelijke live-optredens herdefinieerden ze de popmuziek.

Wereldhits als ‘ABC’, ‘Blame It On The Boogie’, ‘I Want You Back’ en ‘I’ll Be There’ maakten van de broers supersterren. Met 9 nummer 1-hits en 14 top 10-hits drukte de band zijn stempel op de hitlijsten. Vandaag zijn hun tijdloze hits nog even aanstekelijk en iconisch als op de dag dat ze werden uitgebracht. ‘I’ll Be There’ is nog altijd de best verkochte single in de geschiedenis van Motown.

De laatste tournee van The Jacksons vond plaats naar aanleiding van het album ‘Victory’ in 1984. Het was wachten tot 2012 om de broers weer samen op het podium te zien. Deze zomer speelden The Jacksons in de Verenigde Staten een flink aantal concerten met al hun grote hits en een eerbetoon aan hun overleden broer. Voor hun eerste optredens buiten de VS koos de legendarische familie voor ‘onze’ Night of the Proms, waar ze dé grote toppers van editie 2012 waren!

Woensdag 6 maart 2013 maken zij hun tweede Belgische opwachting, in de Lotto Arena.

Kaarten kosten 34, 39, 49 en 64 euro, inclusief servicekosten.

Over The Jacksons op Night of the Proms 2012

“Voor het eerst op een Belgisch podium en meteen goed voor een feestje waar het Sportpaleis nu nog van herstelt. The Jacksons pompten tijdens de eerste Night of the Proms genoeg muziekgeschiedenis door de boxen om deze editie nu al van een gouden randje te voorzien.” – Het Laatste Nieuws

“Night of the Proms staat dit jaar in het teken van The Jacksons. Ze werden aangekondigd als toppers en die rol vervulden ze ook met glitters.” – Gazet van Antwerpen

“The Jacksons zorgen voor een daverende apotheose met hun eerste optreden buiten de VS sinds hun comeback van dit jaar.” – De Standaard

“The Jacksons laten Proms knallen” – Het Nieuwsblad

Kalender

wo 06.03.2013

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"The Jacksons - Unity Tour 2013" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium en PSE-Belgium