Afficher ce site en français | View this website in English

Video Games Live

Dit evenement is afgelopen.

update 10/10/14
Video Games Live™ verplaatst van Lotto Arena naar Stadsschouwburg Antwerpen

Om productionele redenen wordt Video Games Live™ verplaatst naar Stadsschouwburg Antwerpen (Theaterplein 1, vlakbij winkelstraat Meir). Datum en aanvangsuur blijven behouden. Dit zal de beleving voor bezoekers nog levendiger en spectaculairder maken! In de Stadsschouwburg zit je dichter bij het podium en geniet je vanuit je pluchen zetel nog beter van Video Games Live™.

Wat betekent dit praktisch voor wie al bestelde?

Kaarten voor de Lotto Arena zijn niet langer geldig. Iedere ticketkoper ontvangt nieuwe kaarten van dezelfde prijscategorie en krijgt hierover persoonlijk informatie van Tele Ticket Service.

Wie nog kaarten wil bestellen, kan gebruikmaken van de ticketlink hiernaast of kan telefonisch terecht bij Sherpa op 070/69.11.11 (max. € 0,30/min.), vanuit Nederland 0900-202.2640 (€ 0,45/min.).

Video Games Live™ is voor het eerst in België

Na wereldwijd succes komt Video Games Live™ eindelijk naar België! Beeld je de energie en de opwinding van een rockconcert in met de kracht en emotie van een orkest. Voeg daar dan nog de technologie, de interactieve ervaring, de adembenemende beelden en het plezier aan toe dat enkel videospelletjes kunnen bieden. Volledig synchrone hightech-videobeelden, de meest futuristische lichtshow, speciale effecten en speciale interactieve delen op het podium zullen je een onvergetelijke ervaring bieden.

Video Games Live™ werd in 2002 gecreëerd, geproduceerd en gehost door componist Tommy Tallarico, een levende legende in de wereld van de videospelletjes. Video Games Live™ heeft er momenteel al 250 shows in 25 landen op 5 continenten opzitten, met niet minder dan 1 miljoen mensen die de live show gezien hebben.

Video Games Live™ wordt een bijzondere avond die je nog lang bij zal blijven, en dat dankzij de kracht en de passie van de recente kassuccessen of de opwinding en nostalgie van de klassiekers waarmee je bent opgegroeid. Ook als je nog nooit een videospelletje speelde, zal dit buitengewone concert je kunnen bekoren. Mis dit event dus zeker niet en reserveer snel je plaatsen voor Video Games Live™ op 30 oktober in Stadsschouwburg Antwerpen!

In onze andere zalen

do 30.10.2014

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Video Games Live" wordt georganiseerd door Gracia Live