Afficher ce site en français | View this website in English

Charles Aznavour In concert

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Massale vraag “verplicht” Franse grootmeester tot laatste kunststukje

Op pure klasse staat geen leeftijd en rasartiesten zijn met geen stokken van het podium te slaan… het zijn clichés, maar ze zijn zeker, meer dan op wie ook eigenlijk, van toepassing op Charles Aznavour.

Op 22 mei 2014 werd levende legende Charles Aznavour 90 jaar en exact 6 maanden later, op zaterdag 22 november 2014, rolde de Lotto Arena de rode loper uit voor wat toen aangekondigd werd als “wellicht” het laatste concert van de Franse chansonnier op Belgische bodem. De stormloop op de tickets was enorm en vele fans konden tot hun grote wanhoop geen plaatsje meer bemachtigen. Het werd een onvergetelijk concert, waarin Aznavour een uit z’n voegen barstende Lotto Arena in vervoering bracht. Diezelfde avond sprak de “Frank Sinatra van Frankrijk” al meteen over een vervolg en gaf hij met de knipoog mee dat de aankondiging “wellicht laatste concert” wellicht goed gekozen was. Charles Aznavour keerde inderdaad terug naar België en stond onlangs op het podium in Vorst Nationaal, maar het definitieve afscheid van zijn Belgische publiek komt er op 4 december 2016 in de Lotto Arena.

“Ik ben zeer blij dat ik nog een keertje mag terugkeren naar de Lotto Arena”, zegt Aznavour. “Het concert dat ik er gaf in 2014 was FORMIDABLE! Een avond om nooit te vergeten, met een publiek dat me met veel liefde omarmde en een afscheid, althans dat dachten zij (lacht), gunde langs de grote poort. Het enige wat ik enorm jammer vond, was dat er blijkbaar héél veel mensen niet meer aan tickets waren geraakt. Bij de organisatie, maar ook via mijn website en facebook, stroomden de mails en berichten binnen van ontgoochelde fans die vroegen of er nog een extra concert kwam in Antwerpen. Na mijn concert in Brussel gebeurde hetzelfde, opnieuw die vragen naar een concert in Antwerpen. Gedurende heel mijn carrière heb ik geluisterd naar mijn fans en getracht hen niet teleur te stellen en ik ben niet van plan om daar nu nog mee te beginnen (lacht)”, zegt een energieke Charles Aznavour.

Zijn passie, talent, overtuigingskracht en innemende charme hebben nog altijd niets aan kracht ingeboet. Charles Aznavour is er meer dan op gebrand om tijdens dit unieke en ultieme concert in stijl afscheid te nemen van zijn Belgische publiek. De Franse grootmeester en zijn liveband zullen de aanwezigen een laatste keer laten genieten van prachtige hits als ‘Comme Ils Disent’,’Les Comédiens’, ‘She’, ‘Mes Emmerdes’, ‘For me… Formidable’, ‘La Bohème’, ‘Je N’ai Rien Oublié’, ‘Emmenez-Moi’,…kortom, een meer dan imposant repertoire aan absolute klassiekers uit zijn legendarische oeuvre.

Charles Aznavour in Concert op zondag 4 december 2016 in de Lotto Arena wordt een niet te missen trip doorheen een stukje tijdloze muziekgeschiedenis! Reserveren kan via de link bij Kalender of via 070/345.345 (max. € 0,30/min.).

Kaarten kosten 59, 79, 99 en 119.

Opgelet! Dit concert was oorspronkelijk voorzien op zondag 5 juni. Tickets voor die datum blijven geldig voor de show op zondag 4 december.

Kalender

zo 04.12.2016 - 20:00 uur

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Charles Aznavour - In concert" wordt georganiseerd door Benelive Entertainment