Afficher ce site en français | View this website in English

Christiano and his Magical Orchestra

Betoverende instrumentale versies van je favoriete muziek

“Daar waar James Last is gestopt begint het verhaal van Christiano and his Magical Orchestra”, zegt Christiano, ook bekend als Chris Van Tongelen van De Romeo’s. Met meer dan 30 Europese muzikanten bracht hij ‘Everlasting’ uit, het debuutalbum van Christiano and his Magical Orchestra. Samen zijn ze teruggegaan naar de basis van de muziek, met blazers, strijkers, gitaar, drums … noem maar op. Klassiek, pop, een vleugje nostalgische bigband, dance, je hoort het allemaal.

Beleef de instrumentale versies van je favoriete muziek met al je zintuigen. Vlucht even weg uit de dagelijkse sleur en dompel je onder in de magische wereld van Christiano and his Magical Orchestra. Een wereld van totaalbeleving!

Ervaar een avond om nooit te vergeten op woensdag 23 november 2016 in Ethias Arena Hasselt.

Kaarten kosten 28, 38, 48 en 58 euro.

Dit concert was oorspronkelijk gepland op zaterdag 4 juni in de Lotto Arena maar werd verplaatst naar woensdag 23 november in Ethias Arena Hasselt. Ticketbestellers voor de Lotto Arena krijgen nieuwe tickets.

Kalender

za 04.06.2016 - 20:00 uur

Lotto Arena

In onze andere zalen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Christiano and his Magical Orchestra" wordt georganiseerd door Benelive Entertainment