Afficher ce site en français | View this website in English

Harlem Globetrotters

Dit evenement is afgelopen.

Dit evenement gaat door zoals gepland
Info over veiligheid – timing – mobiliteit : zie Timing onder Kalender

Woensdagmiddag 3 februari kwamen twee Harlem Globetrotters al even in Antwerpen de sfeer opsnuiven. De jeugdspelers van Port of Antwerp Giants keken letterlijk en figuurlijk op toen tijdens de training Stretch Middleton en Zeus McClurkin kwamen binnenwandelen. Dat leverde bij ATV deze beelden op.

De Harlem Globetrotters komen in de paasvakantie terug naar België

De Harlem Globetrotters bestaan 90 jaar en komen dit vieren met twee geweldige shows in België. Ze geven acte de présence in Antwerpen en Luik met hun wereldwijd bekende en uiterst spectaculaire basketbalshow. Op 31 maart 2016 is de Lotto Arena het decor voor uitzonderlijke dunks, razendsnelle balwisselingen, humor, technische hoogstandjes en ongekende showelementen.

Een basketbalshow voor jong en oud

Door het grote gemak waarmee de Harlem Globetrotters de basketbal hanteren, krijgen ze het publiek overal ter wereld aan hun voeten. Sinds hun oprichting in 1926 brengen ze familie-entertainment met onverwachte spelsituaties, tot in de perfectie uitgevoerde trucs en verrassende grappen. Ook het publiek wordt actief betrokken in het spektakel, wat het een uniek evenement voor de hele familie maakt.

Al negen decennia staan de Harlem Globetrotters garant voor entertainment van het hoogste niveau. Uitgegroeid tot globale iconen zorgen ze steevast voor een glimlach op het gezicht van iedereen.

Kaarten kosten 28, 33, 38, 46 en 130 (plaats op de spelersbank) euro.

Magic Pass

Een Magic Pass kost 28 euro. Magic Pass is een uniek pre-event waar de fans de Harlem Globetrotters kunnen ontmoeten op het veld, en samen met hen baltrucjes kunnen uitproberen. Er worden ook handtekeningen uitgedeeld en foto’s genomen. ER IS IN DE MAGIC PASS GEEN TICKET VOOR DE SHOW INBEGREPEN, dit moet apart aangekocht worden.

Magic Pass doors time – 2 hours prior to game time
Magic Pass start time – 1.5 hours prior to game time and will last 30 minutes in duration

Klik hier en bestel je MAGIC PASS

Family Package

Met de Family Packages krijg je een leuk voordeel als je met het hele gezin naar Harlem Globetrotters komt. Koop je vier of meer tickets in categorie 1 of categorie 2, dan krijg je 5 euro korting per ticket.

Klik hier en bestel je FAMILY PACKAGE

Kalender

do 31.03.2016 - 19:00 uur

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Harlem Globetrotters" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent