Afficher ce site en français | View this website in English

Kygo Cloud Nine Tour

Dit evenement is afgelopen.

Dit evenement gaat door zoals gepland
Info over veiligheid – timing – mobiliteit : zie Timing onder Kalender

Voorprogramma: Sonny Alven opent de feestavond. Daarna volgt een streepje dreampop met Anna Of The North

Kygo is de artiestennaam van Kyrre Gørvell-Dahll, een 24-jarige dj en producer uit Noorwegen met hopen talent. In zijn prachtige thuisstad Bergen, bezaaid met ijskoude fjorden, besneeuwde, winderige bergtoppen en eeuwige gletsjers, maakt de jonge artiest… zomerse tropical house! Dansbare remixes van bekende nummers, maar sinds eind 2014 ook eigen songs. Zijn eerste originele single ‘Firestone’ zorgde met 150 miljoen views op YouTube meteen voor de wereldwijde doorbraak. Ook in België was het een overweldigend succes en is de track intussen goed voor dubbel platina. Ook opvolgers ‘Stole The Show’, ‘Here For You’ en ‘Stay’ doen alleen maar het allerbeste vermoeden voor zijn langverwachte debuutalbum, dat er in het voorjaar van 2016 aankomt.

Kygo’s zwoele Balearische beats en happy beach-ready vibes maken van hem één van de meest gehypete elektronische artiesten van het moment. Door Billboard Magazine wordt hij getipt als ‘the next EDM superstar’ en in de DJ Mag Top 100 kwam hij zomaar ineens binnengewandeld op de 33ste plaats, de hoogste nieuwkomer van 2015. De Noor verkoopt concertzalen over de hele wereld uit en is een graag geziene gast op de meest prestigieuze festivals, waaronder Tomorrowland, TomorrowWorld, Findings, Coachella, en Pukkelpop.

Op dit moment maakt Kygo zich op voor zijn splinternieuwe Cloud Nine Tour, die op 30 maart halt houdt in de Lotto Arena!

Kaarten kosten 35 euro.

Kalender

wo 30.03.2016 - 18:30 uur

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Kygo - Cloud Nine Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium & Tomorrowland