Afficher ce site en français | View this website in English

Stan Van Samang Live

Dit evenement is afgelopen.

Extra plaatsen voor het concert van 9 oktober

update 07.10.15

Voor de opnames voor tv en dvd van het concert van Stan Van Samang werd beslist om alsnog zitjes naast het podium aan verminderd tarief in verkoop te zetten. Reserveer snel.

Het concert op maandag 12 oktober is een privé-concert voor klanten van Mobistar

Begin mei stond Stan Van Samang met zes nummers tegelijk in de Ultratop 50. Hij scoorde niet alleen met zijn singles ‘A Simple Life’, ‘Hard Times’ en ‘Een Ster’ maar ook met zijn covers ‘Goeiemorgend, Goeiendag’, ‘I Am’ en ‘Alive’ en liet zo een nieuw record optekenen sinds de start van de hitparade in 1952. De zes hits zijn terug te vinden op Stans album ‘Liefde voor publiek’, dat zich eveneens meteen naar de top katapulteerde en daar niet meer weg te slaan is. Het album is ondertussen al goed voor dubbel platina.

Bij de uitreiking van de Zomerhits van Radio 2 op 22 augustus sleepte Stan Van Samang maar liefst 3 awards in de wacht: die voor Beste Zanger, Beste Nederlandstalig nummer (‘Goeiemorgend, Goeiendag’) en dé Zomerhit (‘Een ster’).

De wederzijdse liefde tussen Stan en zijn publiek blijkt ook uit de vlotte verkoop van Stans concerten. Eén concert in de Lotto Arena werden er uiteindelijk vier. En met een privé-concert voor de klanten van Mobistar komt de teller zelfs op vijf.

Geen nood voor wie geen kaarten heeft kunnen bemachtigen: Stan blijft zijn liefde voor muziek met zoveel mogelijk mensen delen. Hij komt ook naar zijn fans toe op vrijdag 19 februari en vrijdag 4 maart in Ethias Theater Hasselt en op zaterdag 20 en vrijdag 26 februari in Capitole Gent. Meer informatie over deze theaterconcerten vind je op www.ethias-theater.be en www.capitolegent.be.

Kalender

za 03.10.2015 - 20:00 uur

Lotto Arena

zo 04.10.2015 - 19:00 uur

Lotto Arena

vr 09.10.2015 - 20:00 uur

Lotto Arena

za 10.10.2015 - 20:00 uur

Lotto Arena

ma 12.10.2015 - 20:00 uur

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Stan Van Samang - Live" wordt georganiseerd door Live Entertainment