Afficher ce site en français | View this website in English

Apassionata 2017 Cinema of Dreams

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

ALLEEN VOOR DE SHOW OP ZONDAG 5 MAART OM 11.00 UUR IS ER NOG KASSAVERKOOP

Extra show op zondag 5 maart om 11.00 uur

update 19.01.17

Tijdreis in het theater der dromen

Ook in 2017 komt APASSIONATA, Europa’s succesvolste live-entertainmentshow met paarden, naar Antwerpen. Voor de twaalfde keer al. In de Lotto Arena maken jong en oud een tijdreis in het theater der dromen, de bioscoop!

Het nieuwe APASSIONATA-spektakel ‘Cinema of Dreams’ zoekt zijn weg door de 20ste eeuw en begeleidt daarbij twee vrienden die hun passie en hoop nooit vergeten, zelfs niet als de tijd zich tegen hen en hun dromen lijkt te keren.

Ga mee op een onvergetelijke tijdreis

Het tijdperk van de film is aangebroken: in een klein Amerikaans stadje opent eindelijk de eerste langverwachte bioscoop. Alle inwoners kijken vol spanning en voorpret uit naar de aangeprezen films. Net als Eve en Tom, die de twee laatste kaartjes voor de eerste voorstelling in handen krijgen. Ze worden meteen gegrepen door de magie van de film en gaan op in deze wereld vol fantasie. Vanaf dat moment wordt hun leven beïnvloed door het theater der dromen en gaat een ongelofelijke reis van start.

Meeslepende actie

De geschiedenis van de film is doortrokken van flitsende en doldrieste scènes. Wilde piraten glanzen met grandioze trucs op, naast en onder hun vierbeners, onder leiding van hun kapitein en zijn indrukwekkende hengst. Kijk nu al met voorpret uit naar de stormachtige stunts van de Apassionata-stuntruiters! Wees van de partij wanneer bij een vurige voodoo-ceremonie grandioze dressuuroefeningen worden vertoond.

Vrolijke komedie

Ook vrolijke ogenblikken ontbreken niet bij de reis door de wereld van ‘Cinema of Dreams’. Wanneer de tijd aanbreekt van de grote televisieshows verovert een tv-master met zijn schattige sterren alle harten: laat je op ongeëvenaarde wijze betoveren door een fantastische vrijheidsdressuur van kleine pony’s! Ook in de tijd van de hippies en hun vierbeners gaat het er grappig aan toe. Met hun bonte optreden zetten ze alles op zijn kop.

Dromerige romantiek

Poëtische momenten worden door de hoge kunst van de klassieke dressuur gecreëerd. Lichtvoetige schimmels zweven als op wolken door de arena en verbluffen met professionele oefeningen van de Hoge School. Bij getemperd licht voeren vrijlopende paarden je door het theater der dromen en zorgen ervoor dat je alles rondom je heen vergeet. Een unieke belevenis!

Alleen maar tevreden reacties van bezoekers na de vorige editie.


Paardrijkunst op topniveau, emotie en creativiteit

Ook bij deze nieuwe Apassionata-show mag je een vuurwerk vol emotie en creativiteit verwachten. Een combinatie van paardrijkunst op topniveau, vertolkt in verbluffende composities met indrukwekkende lichteffecten, met veel oog voor detail vormgegeven kostuums en meeslepende ritmes, melodieën en choreografieën.

Bij deze adembenemende reis door de moderne tijd ben je als toeschouwer getuige van een nieuw, betoverend spektakel dat van oktober 2016 tot juni 2017 door de grote steden van Europa tourt. Zorg dat je erbij bent in Antwerpen tijdens de krokusvakantie!

Tickets

  • Kaarten kosten 42, 52 en 62 euro.
  • Kinderen jonger dan 11 jaar betalen slechts de helft van de toegangsprijs.
  • Aantrekkelijke kortingen voor verenigingen en groepen.

Belangrijk bericht voor ticketbestellers: door een wijziging bij Tele Ticket Service worden de tickets pas een viertal weken voor het evenement verzonden!

Kalender

za 04.03.2017 - 14:00 uur

Lotto Arena

za 04.03.2017 - 20:00 uur

Lotto Arena

zo 05.03.2017 - 11:00 uur

Lotto Arena

zo 05.03.2017 - 16:00 uur

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Apassionata 2017 - Cinema of Dreams" wordt georganiseerd door PSE-Belgium