Afficher ce site en français | View this website in English

Bazart

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Voorprogramma: School is Cool

Bazart ook op vrijdag 31 maart in de Lotto Arena

update 30.09.16

Héél erg straf. Na een uitverkochte AB in mei, zegetochten langs de grootste zomerfestivals en nóg twee uitverkochte AB’s begin oktober, verkocht Bazart twee weken geleden zomaar even de Lotto Arena uit. Op één dag tijd. Terwijl hun debuutplaat nog moet uitkomen… Mathieu Terryn, Simon Nuytten, Oliver Symons en co beloofden de mogelijkheid te bekijken om een extra concert aan hun agenda toe te voegen. En ze hebben woord gehouden. Het Gent-Antwerpse vijftal is verheugd vandaag een tweede concert in de Lotto Arena aan te kondigen, op vrijdag 31 maart! De kaartverkoop start maandag 3 oktober om 10 uur. Wie inschreef op de wachtlijst ontvangt een uitnodiging om zijn reservering te bevestigen!

Bazart verkoopt Lotto Arena uit op 1 dag

update 14.09.16

Ongezien! Hun debuutplaat ‘Echo’ moet nog uitkomen en toch verkopen de mannen zomaar even de Lotto Arena uit op één dag tijd. Er zijn op dit ogenblik nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Zodra de allerlaatste tickets de deur uit zijn zal er een wachtshow aangelegd worden. Zich daarvoor registreren is altijd zinvol, want als er een tweede show volgt worden ingeschreven fans automatisch gecontacteerd om hun reservering te bevestigen. Door de enorme vraag naar tickets bekijkt Bazart alvast de mogelijkheid om een extra concert aan hun agenda toe te voegen.

Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Deze tickets zijn mogelijk ongeldig. Je loopt het risico de toegang tot het concert geweigerd te worden. Meer hierover op ilovemyticket.be.

(bericht 09.09.16)

Hun debuutplaat moet nog uitkomen en toch speelden ze deze zomer de grote festivals plat. Straf! Bazart. Enfants terribles met een blanke pit. Hedendaagse, donkere, dromerige en Nederlandstalige indiepop. En Vlaanderen zat er duidelijk op te wachten. In een paar maanden tijd wisten ze zichzelf tot absolute publiekslieveling te ontpoppen.

“Ik vertrek vanuit een donker kamertje in mijn hoofd”, aldus Mathieu Terryn van Bazart. Uit die schemerwereld distilleert Bazart de weemoed voor zijn stuwende elektropopsongs. Het breekijzer richting groot publiek was de megahit ‘Goud’, met die geweldige slagzin “liever snel naar de hel dan traag naar de hemel” en goed voor… goud! Jongste single ‘Chaos’ is minstens even aanstekelijk. Beide nummers zijn geplukt uit het langverwachte debuut ‘Echo’, dat op 7 oktober in de rekken komt te liggen.

Het Gents-Antwerpse vijftal stelt zijn eerste langspeler voor met twee live-concerten in de Ancienne Belgique. Tickets daarvoor waren in geen tijd allemaal de deur uit. Bazart is klaar voor het grotere werk. En dus kondigen ze vandaag hun eerste arenashow aan! Bazart op zaterdag 1 april in de Lotto Arena, dat mag je niet gemist hebben.

Kaarten kosten 35 euro.

Kalender

vr 31.03.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

za 01.04.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Bazart" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium