Afficher ce site en français | View this website in English

Florian Silbereisen präsentiert Das Grosse Schlagerfest mit KLUBBB3 Die Party des Jahres

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Een schlagerfeest zoals je nooit eerder hebt meegemaakt! Florian Silbereisen viert zijn liefde voor schlagermuziek met de grootste live tournee die hij ooit heeft ondernomen: “Das Grosse Schlagerfest – Die Party des Jahres”!

Florian nodigt iedereen uit op de beste schlagerparty van het jaar, met de allerbeste schlagerhits. Het wordt een show vol grote sterren uit het genre, sensationele dansers en leuke verrassingen. En met voor het eerst live on tour: KLUBBB3! Florian Silbereisen, Christoff en Jan Smit zijn samen de meest succesvolle nieuwe schlageract van het afgelopen jaar en zullen ongetwijfeld alle arena’s en zalen naar hun hand weten te zetten.

Onder het motto “Jetzt geht’s richtig los!” is meezingen en feesten tijdens deze fantastische show niet alleen gewenst, maar een absolute must!

Kaarten kosten 39,50, 49,50, 59,50 en 79,50 euro. Dit zijn zitplaatsen.
Rondom de catwalk, direct aan het podium, zijn een aantal staanplaatsen te koop voor wie het Schlagerfest echt vanop de eerste rij wil meemaken en graag de polonaise wil inzetten. Deze VIP Party Standing-plaatsen kosten 77,50 euro. Opgelet, plaatsen in deze VIP Party Zone zijn beperkt!

Klik hier voor het zaalplan

Kalender

vr 14.04.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Florian Silbereisen präsentiert Das Grosse Schlagerfest mit KLUBBB3 - Die Party des Jahres" wordt georganiseerd door Benelive Entertainment