Afficher ce site en français | View this website in English

Eddie Vedder

UITVERKOCHT > WACHTLIJST

Klik hier om in te schrijven op de wachtlijst

Het is altijd zinvol om in te schrijven op de wachtlijst. Komen er plaatsen vrij, bijvoorbeeld door reserveringen die onbetaald blijven, dan worden deze toegekend aan wie geregistreerd is op de wachtlijst volgens het ‘first come, first served’-principe.

Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Meer hierover op www.ilovemyticket.be.

Special guest: Glen Hansard

Eddie Vedder plant in mei en juni een reeks Europese concerten. Hij trapt zijn Europese tournee af op 29 mei in Amsterdam en houdt op 19 juni halt in de Lotto Arena. Hij zal op zijn nieuwe tour worden vergezeld door special guest Glen Hansard.

Eddie Vedder is vooral bekend om zijn carrière bij Pearl Jam, waar hij sinds 1990 frontman is. Zijn solodebuut dateert van 2007 en was meteen een inslaand succes. Met zijn soundtrackalbum voor de film ‘Into The Wild’ won Vedder een Golden Globe voor het nummer ‘Guaranteed’. Opvolger ‘Ukulele Songs’ (2012) was dan weer goed voor een Grammy-nominatie voor Best Folk Album. Op 7 april wordt Eddie Vedder als lid van Pearl Jam geïntroduceerd in de Rock and Roll Hall of Fame.

Kaarten kosten 60, 80, 100 en 130 euro.

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Eddie Vedder" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium