Afficher ce site en français | View this website in English

Elton John Wonderful Crazy Night Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Sir Elton John en zijn band trekken eropuit met de nieuwe internationale Wonderful Crazy Night Tour. Zaterdag 19 november houdt deze halt in de Lotto Arena.

Eltons indrukwekkende, bijna 50-jarige carrière werd recent nog bekroond met de allereerste BRITs Icon Award die ooit werd uitgereikt. Deze prestigieuze prijs is bedoeld voor de grootsten der aarde, artiesten die met hun schrijftalent, opnames en optredens een blijvende impact hebben op de Britse cultuur. Een mooie erkenning voor Elton John, maar natuurlijk niet de eerste en zeker ook niet de laatste. De flamboyante zanger mocht al zoveel prijzen in ontvangst nemen, waaronder verschillende Grammy’s, Brit Awards en zelfs een Oscar, dat we simpelweg de tel zijn kwijtgeraakt. Hij bezit dan ook een onbegrensd talent en kent als geen ander het magische recept om zijn publiek in vervoering te brengen. Met 250 miljoen verkochte platen wereldwijd is hij ook één van de best verkopende soloartiesten aller tijden en hij is dankzij ‘Candle In The Wind’ houder van het record voor de meest verkochte single ooit.

Met ‘Wonderful Crazy Night’ heeft Sir Elton John alweer een nieuwe langspeler uit (release 5 februari). Tijdens zijn wereldwijde tournee stelt hij het nieuwe werk live voor aan zijn vele fans. En hij komt niet alleen. Met Nigel Olsson op de drums, Davey Johnstone aan de gitaar, Matt Bissonette op de basgitaar, John Mahon voor percussie en Kim Bullard aan het keyboard heeft hij een complete band bij zich. Elton en zijn band brengen naast nieuw werk ook de meest iconische hits tot leven op het podium, zoals ‘Your Song’, ‘Daniel’, ‘Circle Of Life’, ‘Tiny Dancer’ en ‘Don’t Let The Sun Go Down On Me’.

Kaarten kosten 65, 85, 95 en 125 euro.


Belangrijk bericht voor ticketbestellers: Uitgestelde verzending

Tele Ticket Service bezorgt je jouw tickets pas ten vroegste 4 weken vóór dit concert. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt. De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “teveel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging. Klik hier voor meer info over ticketfraude

Kalender

za 19.11.2016 - 20:00 uur

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Elton John - Wonderful Crazy Night Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium