Afficher ce site en français | View this website in English

Futsal FT Antwerpen - Gelko Hasselt

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Kaarten ook verkrijgbaar aan de zaal voor aanvang

17:00 Beloften FT Antwerpen – Gelko Hasselt
18:30 A-kern FT Antwerpen – Gelko Hasselt
20:15 RAFC-spelers – ex-FT Antwerpen-spelers
20:45 België (Rode Duivels) – Griekenland op groot scherm

Dit unieke voetbalevent brengt een onvervalste topper tussen 2 grootsteden in het Futsal (zaalvoetbal), gevolgd door de uitzending op groot scherm van de WK-kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels tegen Griekenland.

Futsal of indoorvoetbal is net zoals hockey en korfbal één van de “coming sports”. Een snelle barcirculatie, fantastische en technische hoogstandjes, mooie en spectaculaire doelpunten enz. Futsal heeft alles voor elke voetballiefhebber. Kom kijken in een volle Lotto Arena met sfeer en ambiance naar deze topper tussen FT Antwerpen en Gelko Hasselt.

Na de wedstrijd en de animatie genieten alle toeschouwers van de wedstrijd tussen de Rode Duivels en Griekenland in het kader van de WK-kwalificatie 2018. Supporter voor onze helden, waarvan er enkele gevormd zijn in Antwerpen en door het Futsal. Denk maar aan Radja Nainggolan, Moussa Dembélé, Jan Vertonghen, Toby Alderweireldt enz.. Allen tezamen! Tous ensemble!

Kaarten kosten 10 en 15 euro.

Kalender

za 25.03.2017 - 17:00 uur

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Futsal FT Antwerpen - Gelko Hasselt" wordt georganiseerd door Futsal Topsport Antwerpen