Afficher ce site en français | View this website in English

GOOSE

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Support acts: Nadiem Shah & J. Bernardt, co-frontman en zanger van Balthazar

De band die mensen samenbrengt. Rockers en ravers. Minimalisten en maximalisten. Techno-liefhebbers en indie-dance-kids. Goose brengt met hyperaanstekelijke elektrorock twee werelden bijeen en doet het lijken of deze altijd samen gehoord hebben. En dat doet het Kortrijkse viertal ook in 2016. Met een hopeloos uitverkocht concert in de Brusselse AB. Met een explosief optreden op het hoofdpodium van Rock Werchter. Maar ook met een groots arenaconcert, op vrijdag 28 oktober in de Lotto Arena!

De aankondiging van het Antwerpse concert kwam er op de vooravond van de release van hun vierde langspeler ‘What You Need’ (15.04.16). Een plaat die volwassener klinkt, zelfzekerder. Alsof ze zich beter in hun vel voelen en niet alleen een opgegroeide, maar ook coolere en emotionelere versie van zichzelf zijn. “‘What You Need’ is een ode aan vriendschap en samen muziek maken, en werpt een blik op wat de toekomst voor GOOSE te bieden heeft”, klinkt het.

Met ‘Call Me’ kregen we al een heerlijk voorsmaakje. Deze en andere gloednieuwe songs, gecombineerd met de grootste GOOSE-anthems, zijn live te ontdekken op vrijdag 28 oktober in de Lotto Arena. Het dak moet eraf!

Kaarten kosten 30 euro.
Bij het reserveren kan je ook de CD of LP ‘What You Need’ bestellen (selecteer tijdens je reservering bij de ‘afleveringswijze’ wat je wenst te bestellen).

CD ‘What You Need’ – € 20 – EERSTE 250 EXEMPLAREN GESIGNEERD
LP ‘What You Need’ – € 25 – UNIEKE RODE VINYLSCHIJF / EERSTE 150 EXEMPLAREN GESIGNEERD

Vier jaar na hun vorig album ‘Control Control Control’ pakt GOOSE uit met ‘What You Need’, hun misschien wel meest emotionele album uit hun carrière. De jeugdige grooves en beats die hun debuut ‘Bring It On’ (2006) zo typeren, worden verrijkt met sterke melodieën en live anthems. Maar het geheel blijft onmiskenbaar het unieke GOOSE-DNA dragen. De groep is geëvolueerd en, ontdaan van zijn jeugdige naïviteit, schuwt de band niet langer volwassen thema’s als eenzaamheid, isolatie, spijt, maar ook liefde, warmte en euforie. Kortom, op ‘What You Need’ klinkt GOOSE zelfverzekerder en verfijnder dan ooit.

CD ‘What You Need’ – selling price 20 EURFIRST 250 COPIES SIGNED
LP ‘What You Need’ – selling price 25 EURUNIQUE RED VINYL DISC / FIRST 150 COPIES SIGNED

Four years after their latest album ‘Control Control Control’ GOOSE releases ‘What You Need’, perhaps the most emotional album in their career. The youthful grooves and beats that are so typical of their debut ‘Bring It On’ (2006) are now enriched with strong melodies and live anthems. But the whole undeniably retains the unique GOOSE DNA. The group has evolved and, stripped off its youthful naivety, no longer eshews mature themes such as loneliness, isolation, regret, but also love, warmth and euphoria. In short, on ‘What You Need’ GOOSE sounds more confident and sophisticated than ever.

Kalender

vr 28.10.2016

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"GOOSE" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium