Afficher ce site en français | View this website in English

Kensington Live 2017 - European Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Laatste tickets

Reserveer snel!

Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Deze tickets zijn mogelijk ongeldig. Je loopt het risico de toegang tot het concert geweigerd te worden. Meer hierover op ilovemyticket.be.

Voorprogramma: Jacle Bow

“Een band van de nieuwe generatie”, aldus de leden van Kensington zelf. “Want albums verkopen is geen vanzelfsprekendheid meer. Tegenwoordig moet je echt hard werken om het te maken in de muziekindustrie, en dat is exact wat we doen.” En die inspanning werpt haar vruchten af! Met drie geweldige studioalbums op het palmares verkochten de Utrechters in november 2015 twee keer de Ziggo Dome in Amsterdam uit. Die zaal is zo groot als het Sportpaleis! In november 2016 worden dat trouwens drie Ziggo’s.

Terwijl hun roem in eigen land niet meer te stoppen is en ze er de ene na de andere prestigieuze prijs in de wacht slepen, verovert het kruim van de Nederlandse rock stilaan ook België. Hun jongste album ‘Rivals’ (2014) verbleef bij ons 57 weken lang in de Ultratop en de single ‘All for Nothing’ werd een kleine hit. Kensington verkocht op 13 november 2015 de Brusselse AB uit en betreedt op 2 juli tijdens Rock Werchter 2016 het hoofdpodium. Ze zijn duidelijk klaar voor een eerste groot(s) arenaconcert in ons land! En dat staat gepland op 24 februari in de Lotto Arena.

Kaarten kosten 37 euro.

Kalender

vr 24.02.2017

Deuren - aan te kondigen
Show - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Kensington - Live 2017 - European Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium