Afficher ce site en français | View this website in English

Lost Frequencies Less Is More

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Support acts: Nick Delgado & Henri PFR

België boven tijdens Less is More op 6 mei in Lotto Arena

Dat Lost Frequencies aka Felix De Laet op 6 mei in de Lotto Arena staat met zijn soloconcert Less is More hoefden we je vast niet meer te vertellen, want die zaterdag staat ongetwijfeld al met een fluostip aangeduid in je agenda.

Twee jaar na het wereldwijde succes van zijn debuutsingle ‘Are You With Me’ bewees Lost Frequencies dat hij heel wat in zijn mars heeft. Een flitsende start van een muziekcarrière, vol platinaplaten, miljoenen streams en meerdere nummer één-posities over heel de wereld. Het waren waanzinnig boeiende maanden voor Felix De Laet, met een uitverkocht soloconcert in de Ancienne Belgique én een agenda vol optredens in binnen- en buitenland. Hij hostte zijn eigen podium op Tomorrowland en stond op de line-up van o.a. Rock Werchter, Lokerse Feesten en Brussels Summer Festival. In het buitenland zag je hem aan het werk op Coachella, op Tomorrowland Brasil en op Lollapalooza in Berlijn en Colombia. In de zomermaanden was hij ook geregeld te gast in Ushuaïa, naast top-dj’s als Avicii en Axwell Λ Ingrosso.

Ondertussen lanceerde Felix zijn eerste album ‘Less is More’ met een reeks nieuwe producties. De herkenbare en geliefde sound van Lost Frequencies staat in de zestien songs centraal waardoor elke track net zo magisch en verslavend is als zijn reeds gekende tracks.

Hij brengt dit debuutalbum binnenkort tot leven tijdens een buitengewoon soloconcert in de Lotto Arena. Lost Frequencies zal het Belgische publiek verwennen, niet alleen met zijn wereldberoemde hitsingles ‘Are You With Me’, ‘Reality’, ‘Beautiful Life’ en ‘What Is Love”, maar ook met zijn nieuwe songs, waaronder ‘All or Nothing’.

Tijdens deze dynamische show zullen live-acts en artiesten evenmin ontbreken. Niemand minder dan vers Brussels talent Henri PFR verzorgt het voorprogramma. De 20-jarige dj en producer scoort op dit moment een hit met ‘Until The End’, meteen ook zijn doorbraak bij het grote publiek. Zijn verhaal leest net hetzelfde als dat van Lost Frequencies, want ook Felix De Laet wist op jonge leeftijd de hele muziekwereld in te pakken en was in één klap wereldberoemd met zijn hit ‘Are You With Me’. In maart speelde Henri PFR nog in een uitverkochte AB in Brussel. En Felix nodigt de dj deze zomer uit op zijn ‘Lost Frequencies & Friends’-stage op Tomorrowland. Maar eerst nog de Lotto Arena dus!

Dit concert is een coproductie van Live Nation en Tomorrowland.

Kaarten kosten 35 euro.

Kalender

za 06.05.2017 - 18:30 uur

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Lost Frequencies - Less Is More" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium & Tomorrowland