Afficher ce site en français | View this website in English

Skunk Anansie

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Support: The Pearl Harts

Enige concert in 2017 in België

Skunk Anansie sloot op 3 juli KluB C van Rock Werchter af met een knaller. Hun vierde Rock Werchter in 20 jaar. Met alweer een sterk staaltje alternative rock én met groot nieuws. Want Skin kondigde op het podium aan dat ze op vrijdag 3 februari concerteren in de Lotto Arena.

Het concert in Antwerpen maakt deel uit van de Europese tournee naar aanleiding van het recent verschenen album ‘Anarchytecture’. Hun derde plaat al sinds hun wedergeboorte in 2009. En nog steeds onder leiding van de controversiële en uitgesproken frontvrouw en schitterende zangeres Skin. “We zijn zeker en vast nog steeds een rockgroep,” lacht ze. “We zijn niet overgelopen naar dubstep of zo. Maar het is wel zonder twijfel de meest groovy plaat die we ooit gemaakt hebben.”

Luister op vrijdag 3 februari naar ninetiesklassiekers als ‘I Can Dream’, ‘Weak’, ‘All I Want’ en ‘Hedonism’ en naar nieuw werk van Skunk Anansie in de Lotto Arena.

Kaarten kosten 45 euro.

Kalender

vr 03.02.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Skunk Anansie" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium