Afficher ce site en français | View this website in English

Bear's Den Europe Tour 2017

Dit evenement is afgelopen.

Special guests: Dan Croll & Sam Fender

Met debuut ‘Islands’ wist Bear’s Den menig indiefolkhart te verwarmen. En hoewel de folk prominent aanwezig blijft in hun sound, hebben de Londenaars zich voor hun nieuwe plaat laten inspireren door de seventies- en eightiesrock van Fleetwood Mac, Eagles en Bruce Springsteen. Ook meer hedendaagse invloeden van The National en Sufjan Stevens zijn duidelijk hoorbaar.

‘Red Earth & Pouring Rain’ is in juli 2016 verschenen en leverde met ‘Dew On The Vine’ een radiohit van formaat af. “Een goede metafoor voor de stemming van deze plaat is het idee van rechtdoor rijden terwijl je in de achteruitkijkspiegel kijkt. Van tegengestelde beweging”, zegt Kevin over hun jongste release.

Bloedeerlijk, briljant gerealiseerd en ontroerend. De nieuwste Bear’s Den is een meesterlijk album van een band die zelfzeker genoeg is om het verleden in een achteruitkijkspiegel te laten.

Met het vertrek van Joey Haynes zijn Andrew Davie en Kevin Jones afgeslankt tot duo. Afgelopen jaar samen goed voor een vijfsterrenconcert in The Barn van Rock Werchter, een memorabele show in een tjokvolle AB en een passage in Music For Life, waar ze alle harten veroverden met hun cover van Bryan Adams’ ‘Heaven’.

De meest geliefde rockband van het moment keert ook in 2017 terug naar ons land. Na Club 69 van Studio Brussel en twee uitverkochte concerten in april gaat Bear’s Den nu voor een maatje groter op vrijdag 17 november in de Lotto Arena!

Kaarten kosten 35 euro.

Kalender

vr 17.11.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Bear's Den - Europe Tour 2017" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium Belgium