Afficher ce site en français | View this website in English

Bryan Ferry & Metropole Orkest

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Donderdagavond 7 juni wordt het bijzonder druk aan het Sportpaleis door het concert van Shakira en gelijktijdig het concert van Bryan Ferry in de Lotto Arena. Als bezoeker vermijd je file- en parkeerstress en na afloop lang aanschuiven op de parking door elders te parkeren op een P+R-terrein en met je combiticket vrij gebruik te maken van het openbaar vervoer van De Lijn naar en van de zaal. Door de Sinksenfoor is de parking Spoor Oost niet beschikbaar. De Sportpaleis Group voorziet uitzonderlijk de parking Gosselin, op wandelafstand van Sportpaleis/Lotto Arena, als alternatief. Parking Gosselin bevindt zich aan de Belcrownlaan 4 C in 2100 Deurne en is PAS TOEGANKELIJK VANAF 18.00 UUR. Parkeren kost er 5 euro. Klik op Mobiliteit voor meer info.

Voorprogramma: Charlie Austen

De Britse muzieklegende Bryan Ferry komt terug naar België voor een zeer bijzonder concert. De voormalige frontman van Roxy Music staat op 7 juni 2018 samen met het Metropole Orkest in de Lotto Arena. Tijdens dit concert speelt de zanger zijn grootste hits, enkele covers en ook minder bekende parels uit zijn omvangrijke oeuvre.

De invloed van Bryan Ferry op de hedendaagse popmuziek kan niet genoeg benadrukt worden. Sinds zijn debuut met Roxy Music in 1972 wordt Ferry internationaal geprezen als één van de meest vernieuwende en stijlvolste muzikanten uit de pop- en rockmuziek.

In zijn lange carrière combineerde Bryan op subtiele wijze Amerikaanse glamour en Europese verfijning en groeide hij uit tot een uniek stijlicoon dat tegelijk klassiek en hedendaags aanvoelt. Zijn laatste wapenfeiten zijn ‘Dylanesque’ (2007), ‘Olympia’ (2010), ‘The Jazz Age’ (2012) en ‘Avonmore’ (2014).

Afgelopen zomer speelde hij zijn eerste volledige show met een symfonisch orkest in de Hollywood Bowl. Het Metropole Orkest waarmee hij in België zal aantreden, speelde eerder al met grootheden als Ella Fitzgerald, Dizzy Gillespie, Brian Eno, Bono, Antony and the Johnsons, Laura Mvula en Gregory Porter. Als grootste professionele pop- en jazzorkest ter wereld won het reeds 3 Grammy’s en 17 Grammy-nominaties.

Bryan Ferry, het Metropole Orkest en de Lotto Arena zijn alvast klaar voor tijdloze versies van ‘Slave To Love’, ‘Ladytron’, ‘More Than This’, ‘Avalon’, ‘Love Is The Drug’, ‘Virginia Plain’, ‘Do The Strand’ en ‘Jealous Guy’.

Kaarten kosten 53, 65, 75 en 100 euro.

Kalender

do 07.06.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Bryan Ferry & Metropole Orkest" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent