Afficher ce site en français | View this website in English

Carmina Burana

Dit evenement is afgelopen.

Het Ballet, het Orkest en het Koor van de Nationale Opera van Rusland presenteren het muzikale en choreografisch pareltje Carmina Burana, één van de grootste meesterwerken van de 20ste eeuw.

Het verhaal is gebaseerd op een reeks lyrische gedichten en werd gecomponeerd door Carl Orff in 1935 en 1936. De eerste opvoering vond plaats in de Opera van Frankfurt in 1937 en bracht onophoudelijk de breedste bevolkingsgroepen in vervoering. Het moment suprême ‘O Fortuna‘’ is intussen muzikaal werelderfgoed geworden.

De verhalen behandelen thema’s als het leven, de dood, het lot en vooral de liefde. Haast 200 artiesten bejubelen de vreugde bij de terugkeer van de lente, het genot ervaren bij het nuttigen van geestrijke drank en contempleren over liefde en luxe.

Door de kracht en de passie van de vertolking door het Koor en de Solisten van de Nationale Opera van Rusland komen de profane gezangen volop tot hun recht. Deze nieuwe productie toont een waaier aan sensualiteit en emoties die het bindmiddel vormen tussen muziek, dans en woord.

Dit mondiaal twintigste-eeuws succes trekt vanaf november 2017 op Europese tournee en doet op 7 november 2017 Capitole Gent, op 6 januari 2018 Vorst Nationaal en op 7 januari 2018 de Lotto Arena in Antwerpen aan.

Kaarten kosten 42, 52, 65 en 75 euro.
75 euro uitsluitend in Vorst Nationaal.

Kalender

zo 07.01.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

In onze andere zalen

di 07.11.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

za 06.01.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Carmina Burana" wordt georganiseerd door Aramé Production