Afficher ce site en français | View this website in English

Demi Lovato Tell Me You Love Me World Tour

Support act: JOY

15.02.2018

DATUMWIJZIGING! DEMI LOVATO OP MAANDAG 28 MEI IN DE LOTTO ARENA

Om logistieke redenen ziet Demi Lovato zich genoodzaakt haar concert in België, dat aanvankelijk gepland stond op 29 mei, een dagje te vervroegen. Het concert in de Lotto Arena zal dus op 28 mei plaatsvinden.


Zangeres en songwriter Demi Lovato kondigde haar Europese Tell Me You Love Me Tour aan. Zestien haltes staan op het programma en het startschot wordt gegeven in Antwerpen! Afspraak op 28 mei in de Lotto Arena.

In juli 2017 bracht Demi de eerste single van haar nieuwe plaat uit. ‘Sorry Not Sorry’ klom als de bliksem naar de Top 5 in de iTunes charts en is nu al goed voor meer dan 500 miljoen streams en 290 miljoen views! Haar zesde studioalbum ‘Tell Me You Love Me’ verscheen op 29 september en debuteerde in 37 landen op nummer 1! En met het heerlijk zomerse ‘Échame La Culpa’, een samenwerking met Luis Fonsi, warmt Demi Lovato de winter op. Naast het album bracht de Amerikaanse schone afgelopen jaar ook een 78-minuten-durende documentaire uit. ‘Simply Complicated’ werd tot op vandaag al meer dan 13 miljoen keer bekeken. Een multi-getalenteerde dame!

Na een tournee doorheen de VS en Canada, samen met DJ Khaled en Kehlani, steekt Demi Lovato de grote plas over. Het Europese luik van de tournee wordt afgetrapt op 28 mei in de Lotto Arena.

Kaarten kosten 34,10, 39,70 en 45,30 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Demi Lovato - Tell Me You Love Me World Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium