Afficher ce site en français | View this website in English

Elbow

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Vervoer De Lijn en NMBS dinsdag 27 februari verstoord

Door een vakbondsactie zal de dienstverlening van de NMBS en De Lijn dinsdag 27 februari verstoord zijn. Gelieve hier rekening mee te houden bij je verplaatsing naar en van onze zalen voor het concert van Kendrick Lamar in het Sportpaleis en dat van Elbow in de Lotto Arena. Sportpaleis Group hoopt dat er toch een vervoersaanbod zal zijn via tramlijn 3, maar vraagt om de websites van De Lijn www.delijn.be en van de NMBS www.belgianrail.be te raadplegen voor alle verdere informatie of alternatieve manieren te voorzien om naar de concerten te komen. Kom je met de auto, dan raden we je aan om gebruik te maken van de Parking Spoor Oost aan de Noordersingel in Borgerhout, op wandelafstand van Lotto Arena en Sportpaleis. Opgelet, deze parking is gesitueerd in de lage-emissiezone. Meer info over Parking Spoor Oost.

Very Special Guest: Jonathan Jeremiah

Met een twintigjarige carrière, zeven albums en meerdere prestigieuze muziekprijzen op het palmares, heeft Elbow bewezen één van de meest prominente rockbands van de laatste decennia te zijn. Guy Garvey en de zijnen staan zowel op plaat als live altijd garant voor nieuwe ontdekkingen.

Hun doorbraak bij het grote publiek komt er in 2008 met de release van vierde langspeler ‘The Seldom Seen Kid’. Elf krachtige nummers die zowel het publiek als de critici helemaal omverblazen. Opvolger ‘Build A Rocket Boys!’ verschijnt drie jaar later en getuigt opnieuw van een groot talent voor innovatie en lyriek. In datzelfde jaar ontstaat er een grote magie tussen Elbow en het Belgische publiek, dankzij een briljante set op Rock Werchter waar tot op vandaag over gesproken wordt! De band brengt onder meer een fenomenale versie van ‘Lippy Kids’, die kort daarop ook als single wordt uitgebracht

Met een gesmaakte passage op Pukkelpop deze zomer toonde Elbow opnieuw klaar te zijn om de concertzalen in Europa aan te doen. Aanleiding daarvoor is hun zevende langspeler ‘Little Fictions’, die in februari uitkwam. Met bandlid Craig Potter aan de knoppen werd de plaat opnieuw een weerspiegeling van de unieke connectie en gemeenschappelijke visie tussen de bandleden, met single ‘Magnificent (She Says)’ als perfecte voorbeeld.

Dinsdag 27 februari tekent de Britse groep present in de Lotto Arena. Een niet te missen concert waarbij de band je meeneemt op een tocht doorheen hun muzikale oeuvre, met zowel stops bij de hits als bij nieuw werk.

Kaarten kosten 42 euro.

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “teveel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging. Klik hier voor meer info over ticketfraude..

Kalender

di 27.02.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Elbow" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium