Afficher ce site en français | View this website in English

Er was eens, het sprookjesconcert

Dit evenement is afgelopen.

Deze show wordt verplaatst naar najaar 2018 en naar andere zalen

Op minder dan een jaar tijd lanceerde Deep Bridge 3 mooie voorstellingen. Deze werden stuk voor stuk bijzonder positief onthaald door de pers, publiek en partners. Tegelijk met alle andere titels lanceerde Deep Bridge ook ‘Er was eens…’. Deze voorstelling zou oorspronkelijk een concert worden met sprookjesfiguren, maar evolueerde naar een veel breder project.

Intussen zal dit een jaarlijks weerkerend event worden, met telkens een actueel thema. Als eerste thema werd gekozen voor social media bij jongeren. Deze aanpak resulteert in een veel breder potentieel voor deze voorstellingen en tal van vruchtbare samenwerkingen. Hierdoor kan Deep Bridge nog meer kwaliteit op het podium brengen. Echter, om dit potentieel ten volle te benutten, zag Deep Bridge zich genoodzaakt om dit project enigzins bij te sturen.

In nauw overleg met cast & creatives is de producent tot de conclusie gekomen dat deze voorstelling verder ontwikkeld moet worden én in een periode geplaatst waarin ook scholen kunnen worden betrokken. Klasbak, het scholenplatform van Deep Bridge, Van Halewyck en een aantal andere sterke partners zullen dan ook hun schouders onder dit project zetten.

Het éénmalige concert zal vervangen worden door een langere speelperiode in Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen. Op zondag 23 september 2018 om 14.30 uur staat Er was eens… gepland in Stadsschouwburg Antwerpen en op zaterdag 29 september 2018 om 14.30 uur in Capitole Gent.

Kwaliteit is voor Deep Bridge het hoogste goed. Daarom is de producent er ook van overtuigd dat de voorstelling naar september verplaatsen de enige juiste beslissing is. Enkel zo kan een productie worden gemaakt waar iedereen 100% achterstaat en die aan ieders verwachtingen op vlak van kwaliteit zal voldoen.

Intussen werkt Deep Bridge achter de schermen verder zodat je eind september een leerrijke, maar sprookjesachtige voorstelling van hoog niveau zal kunnen bewonderen in de mooiste theaters van Vlaanderen.

De aangekochte tickets voor de voorstelling van 31 maart 2018 in Lotto Arena zullen terugbetaald worden door Tele Ticket Service. Ticketbestellers ontvangen een persoonlijk bericht van Tele Ticket Service i.v.m. de terugbetaling.


Ga naar ‘Er was eens…’ op zondag 23 september in Stadsschouwburg Antwerpen

Ga naar ‘Er was eens…’ op zaterdag 29 september in Capitole Gent

Kalender

za 31.03.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Er was eens, het sprookjesconcert" wordt georganiseerd door Deep Bridge