Afficher ce site en français | View this website in English

Er was eens, het sprookjesconcert

Deep Bridge introduceert een gloednieuw concept voor Vlaanderen: het sprookjesconcert. Doornroosje, Sneeuwwitje, Rapunzel en Assepoester komen voor het eerst samen voor een spetterend en muzikaal avontuur.

De Lotto Arena wordt op de eerste zaterdag van de paasvakantie omgetoverd tot een sprookjeswereld, waarin kinderen worden behandeld als echte prinsen en prinsessen. Het festijn bevat alle ingrediënten voor een fabelachtige dag voor het hele gezin!

Er waren eens een prins en veel te veel prinsessen

Tijdens het concert maken de bezoekers kennis met vier sprookjesprinsessen die met een toch wel bijzonder probleem worden geconfronteerd: waar zijn immers al die prinsen en jonkmannen?

De vier prinsessen Doornroosje, Sneeuwwitje, Rapunzel en Assepoester worden neergezet door Charlotte Leysen, Anne Van Opstal, Shauni Rau en Helle Vanderheyden. Walter Baele wordt koning, Liv Van Aelst koningin. En Thomas Van Goethem is de prins.

Nordin de Moor, die vorig jaar nog een fantastische Charlie Chaplin neerzette, wordt de stiefbroer van Assepoester. Charlotte Campion is de stiefzus. Laurenz Hoorelbeke en Jasmine Jaspers vervolledigen als de doldwaze Titus en Fien de uitgebreide cast van dit maffe topspektakel dat op 31 maart in de Lotto Arena te zien zal zijn.

“Het zal knallen en stuiven op het podium op 31 maart. Verwarring en misverstanden zorgen voor dolkomische situaties en alles dreigt helemaal fout te gaan. Maar zoals in elk sprookje is er gelukkig iemand die de puzzel in elkaar zal laten passen en voor een happy-end zorgt”, zegt regisseuse Lulu Aertgeerts.

Ook de kinderen spelen een rol

“Er was eens… wordt een absurde ontmoeting tussen bekende sprookjesfiguren waarin de zoektocht naar de geschikte prins niet zonder slag of stoot verloopt! Een verrassend concert waarin (volwassen) kinderen ruim aan bod komen”, licht Sébastien De Smet, die het scenario schreef, toe.

Een uur voor aanvang kunnen de bezoekers al terecht op het Sprookjesplein, waar ze worden ontvangen door lakeien, begroet door verschillende karakters uit de sprookjeswereld en vermaakt met verschillende activiteiten.

Tijdens het concert genieten de bezoekers van een meeslepend verhaal dat wordt ondersteund door vrolijke liedjes, raadsels en opdrachten waarbij de kinderen een belangrijke rol spelen.

Na het concert kan iedereen weer terecht op het Sprookjesplein om met de sterren op de foto te gaan en handtekeningen te scoren. Voor de kinderen is het een levend sprookje, vol nieuwe indrukken en verrassingen.

Voor één dag worden sprookjes werkelijkheid…

Kaarten kosten 19, 24, 32 en 42 euro.

Kalender

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Er was eens, het sprookjesconcert" wordt georganiseerd door Deep Bridge