Afficher ce site en français | View this website in English

Five Finger Death Punch & In Flames

Dit evenement is afgelopen.

With Very Special Guest Of Mice & Men

De Amerikaanse metalgiganten Five Finger Death Punch en de Zweedse metaltrots In Flames bundelen de krachten en trekken deze winter op co-headline tour, met Of Mice & Men als very special guest. De tournee staat op donderdag 14 december in de Lotto Arena.

Five Finger Death Punch is één van de meest commercieel succesvolste en spraakmakendste heavymetalbands van de laatste jaren. Sinds hun debuutplaat ‘The Way Of The First’ (2007) rijgt de band de successen aan elkaar. “Metal’s next superstars” schreef Metal Hammer UK bij de release van hun zesde studioalbum ‘Got Your Six’, bulkend van melodie en vette grooves, in 2015. Terecht. Five Finger Death Punch, toen net terug van een Europese tournee met Judas Priest, kwam, zag en overwon iedere toeschouwer bij hun eerste passage op Graspop Metal Meeting dat jaar. Een nieuw album staat op stapel, een tweede passage op Graspop Metal Meeting ook én de langverwachte zaalshow in België voor de Belgische fans mid december.

In Flames, de melodieuze deathmetalpioniers uit Gothenburg (Zweden), co-headlinet de avond in de Lotto Arena. De Zweden kunnen terugblikken op een indrukwekkende carrière (12 studioalbums op hun conto), een ijzersterke livereputatie, tal van tours die hen tot overal in de wereld brachten, miljoenen verkochte platen en een uiterst toegewijde fanbasis ‘Jesterheads’. Met hun meest recente album ‘Battles’ (2016) bevestigt de band dat ze met recht en rede nog altijd een onstuitbare klasseband in de metalwereld vormen. Getuige, de headlineslot van In Flames op de tweede dag van Graspop Metal Meeting. “In Flames We Trust”!

De Amerikaanse metalcoresensatie Of Mice & Men, met sinds kort bassist Aaron Pauley als frontman, opent de avond als very special guest in de Lotto Arena. De band toerde eerder al als support voor Linkin Park, Metallica, A Day To Remember en stelt zijn meest recente album ‘Cold World’ (2016) voor.

Kaarten kosten 42 euro.
In de servicekosten van de ticketprijs is op verzoek van de bands 1 euro inbegrepen voor de Association of Independent Music: “The € 1 will benefit the Association of Independent Music – in an effort to help and support independent artists in UK / Europe”.

Packages

Gold Merchandise VIP Package: 149,50 euro

Het Gold Merchandise VIP Package bevat:

 • Een zitplaats of een General Admission ticket (staanplaats middenplein)
 • Exclusieve VIP-merchandise
 • Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Diamond Meet & Greet Package: 384,50 euro

Het Diamond Meet & Greet Package bevat:

 • Een General Admission ticket (staanplaats middenplein) met Early Entry
 • Exclusieve Meet & Greet met de leden van FFDP
 • Individuele foto met de leden van FFDP
 • Begeleide tour van het podium en de backstage
 • Een exclusieve poster gehandtekend door de leden van FFDP als souvenir
 • Exclusieve VIP merchandise
 • Een limited edition laminate en lanyard als souvenir
 • Check-in met ontvangst door onze medewerkers

De Meet & Greet vindt mogelijks plaats in (het begin van) de namiddag voor de show.

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, moet de klant zich persoonlijk aan te melden aan de kassa met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor het concert geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor afhaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Kalender

do 14.12.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Five Finger Death Punch & In Flames" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium