Afficher ce site en français | View this website in English

Jason Derulo 777 World Tour

De Amerikaanse hitmachine van o.a. ‘Trumpets’, ‘Get Ugly’ en ‘Wiggle’ werkt momenteel aan een nieuw album en kondigt daarop vooruitlopend een nieuwe wereldtournee aan. Op 2 maart 2018 staat Jason Derulo in de Lotto Arena.

Swalla scoort in hitlijsten

Met ‘Swalla’ heeft Jason Derulo momenteel weer een megahit te pakken. Dit laatste wapenfeit waarvoor hij samenwerkte met Nicki Minaj en Ty Dolla Sign staat ondertussen al 18 weken in de Belgische charts en heeft al meer dan 385 miljoen plays op Spotify.

Geboren showman

De laatste keer dat Jason Derulo in België te zien was, dateert van februari 2016. De Amerikaan zette toen in Vorst Nationaal een zeer overtuigende show neer, met uitstekende zang, strakke dansmoves en veel visueel geweld.

Jason Derulo was amper zestien toen hij zijn eerste nummers schreef voor grote namen als Lil Wayne, Pitbull, Diddy en Sean Kingston en viert in september 2017 ook nog altijd maar zijn 28e verjaardag. In 2009 koos hij voor zijn eigen carrière. Met singles als ‘In My Head’, ‘Ridin’ Solo’ en ‘It girl’ wist hij al vroeg de weg naar het sterrendom te vinden. Enkele jaren later heeft de superster wereldwijd 50 miljoen singles verkocht, meer dan 3,9 miljard views op YouTube en bijna 25 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify.

Kaarten kosten 44 en 64 euro.

64 euro = staanplaatsen Golden Circle

Up Close & Say Hello VIP Package: €210

  • opportunity to have a photo taken with Jason Derulo
  • your chance to be Up Close and speak with the singer, songwriter and dancer
  • Golden Circle ticket
  • autographed item
  • exclusive tour gift
  • commemorative tour VIP laminate

Kalender

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Jason Derulo - 777 World Tour" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent