Afficher ce site en français | View this website in English

Jason Derulo 2 Sides

Opgelet, nieuwe datum: 5 oktober

update 29.01.18

Het concert van Jason Derulo voorzien op vrijdag 2 maart in de Lotto Arena wordt verplaatst naar vrijdag 5 oktober 2018. Het management gaf hierover de volgende verklaring:

Jason Derulo’s European tour has to be rescheduled to October 2018 as he finalizes plans for his new album coming late summer. Existing tickets will be valid for the rescheduled show.

Tickets blijven geldig voor de nieuwe concertdatum. Terugbetaling is voorzien voor wie er op de nieuwe datum niet bij kan zijn. Tele Ticket Service neemt persoonlijk contact op met de ticketbestellers.

Klik hier voor de nieuwe concertdatum

De Amerikaanse hitmachine van o.a. ‘Trumpets’, ‘Get Ugly’ en ‘Wiggle’ werkt momenteel aan een nieuw album en kondigt daarop vooruitlopend een nieuwe wereldtournee aan. Op 5 oktober 2018 staat Jason Derulo in de Lotto Arena.

Geboren showman

De laatste keer dat Jason Derulo in België te zien was, dateert van februari 2016. De Amerikaan zette toen in Vorst Nationaal een zeer overtuigende show neer, met uitstekende zang, strakke dansmoves en veel visueel geweld.

Jason Derulo was amper zestien toen hij zijn eerste nummers schreef voor grote namen als Lil Wayne, Pitbull, Diddy en Sean Kingston en viert in september 2017 ook nog altijd maar zijn 28e verjaardag. In 2009 koos hij voor zijn eigen carrière. Met singles als ‘In My Head’, ‘Ridin’ Solo’ en ‘It girl’ wist hij al vroeg de weg naar het sterrendom te vinden. Enkele jaren later heeft de superster wereldwijd 50 miljoen singles verkocht, meer dan 3,9 miljard views op YouTube en bijna 25 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify.

Kaarten kosten 44 en 64 euro.
64 euro = staanplaatsen Golden Circle

Up Close & Say Hello VIP Package – 210 EUR

  • opportunity to have a photo taken with Jason Derulo
  • your chance to be Up Close and speak with the singer, songwriter and dancer
  • Golden Circle ticket
  • autographed item
  • exclusive tour gift
  • commemorative tour VIP laminate

Up Close & Say Hello VIP UPGRADE – 165 EUR

!!! CONCERT TICKET NOT INCLUDED > has to be bought separately

  • opportunity to have a photo taken with Jason Derulo
  • your chance to be up close with the singer, songwriter and dancer
*autographed item
  • exclusive tour gift
  • commemorative tour VIP laminate

Kalender

vr 02.03.2018

Deuren - aan te kondigen
Show - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Jason Derulo - 2 Sides" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent