Afficher ce site en français | View this website in English

Jim Jefferies The Unusual Punishment Tour

Dit evenement is afgelopen.

De Australische stand-upcomedian Jim Jefferies komt op 6 januari naar de Lotto Arena met zijn ‘The Unusual Punishment Tour’. Jefferies is momenteel ongetwijfeld één van de meest gerespecteerde en populairste comedians wereldwijd en dat komt hij binnenkort in ons land nog eens bewijzen.

Jim Jefferies entertaint zijn publiek over de hele wereld met zijn controversiële, uitdagende en provocerende humor. Hij heeft sterke politieke en ethische opvattingen en is niet bang om die te verwerken in zijn stand-upmateriaal. Getuige daarvan is ook zijn eigen laatavondtalkshow, The Jim Jefferies Show op Comedy Central, waarin hij niets of niemand spaart. Maar Jefferies is niet enkel een luide, grove stem die bovendien nog eens graag vloekt. Hij is vooral een slimme kerel die niet alleen telkens weer de vinger op de wonde legt, maar tegelijkertijd ook creatieve oplossingen aanreikt. Weliswaar gehuld in zijn typische snedige humor.

The Unusual Punishment Tour is voor Jefferies al de achtste show waarmee hij wereldwijd toert. Jefferies kwam bovendien nog maar één keer naar België, in 2016 stond hij in Gent met zijn ‘Freedumb’-show. Dit is dus jouw unieke kans om één van de meest controversiële komieken van het moment aan het werk te zien!

Kaarten kosten 28, 40, 50 en 64 euro.

Kalender

za 06.01.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Jim Jefferies - The Unusual Punishment Tour" wordt georganiseerd door Live Comedy