Afficher ce site en français | View this website in English

Karen Damen Solo

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Aandacht! De eerder aangekondigde werken dit weekend aan de Antwerpse Ring aan de afrit 1 – Merksem richting Nederland zijn uitgesteld door het slechte weer.Karen Damen maakt in 2018 haar grote droom waar: Een soloplaat! En met dat idee loopt ze sinds haar zevende al rond. “Ik was toen stikjaloers op ‘Kinderen voor Kinderen… Die waren ongeveer even oud als ik en die hadden hun eigen plaat uit! Ook bij ieder kindsterretje uit die periode dacht ik: Dat wil ik ook!”

Karentje Damen uit Mortsel nam zich toen plechtig voor dat ze ooit op een dag een eigen album zou maken. Maar… Er kwam iets tussen. Bijna twee decennia maakte ze deel uit van de grootse hitmachine van de Lage Landen. Het succes was ongezien. Duizenden optredens, honderdduizenden fans en miljoenen platen gingen over de toonbank! Maar toch bleef Karen meer dan 35 jaar met haar eigen muziekwens rondlopen… Tot dit jaar. In 2017 slaat ze eindelijk haar muzikale vleugels uit. Ze werkt intensief aan een plaat die volledig haar signatuur draagt.

“Ik wil dat die plaat écht van mij is, zowel in tekst als in muziek. Ik heb een jaar lang met heel fijne mensen samen gewerkt die snappen wat ik bedoel… Deze plaat is wie ik écht ben.” En haar plaat is haar plaat: Het album van een eigenzinnige en energieke vrouw, ontwapenend en gevoelig zoals een meisje van 42… Kortom, Karen zélf.

De Lotto Arena is uiteraard geen onbekend terrein voor Karen. Talloze keren liet de populaire zangeres met K3 één van de grootste zalen van België vollopen. Maar nu doet ze het helemaal alleen. “Ja, ik ben nerveus, ik voel echt kriebels in mijn buik, dit is één van de persoonlijkste dingen die ik ook heb gemaakt.”

Karen Damen staat op vrijdag 16 maart 2018 in de Lotto Arena om haar muzikale kindje aan de wereld voor te stellen. Ontdek haar tijdens dit unieke concert zoals u haar nog nooit zag of hoorde.

Kaarten kosten 35 en 40 euro.

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

vr 16.03.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Karen Damen - Solo" wordt georganiseerd door Live Nation