Afficher ce site en français | View this website in English

Kastelruther Spatzen Live 2018 – Die Tränen der Dolomiten

Dit evenement werd helaas geannuleerd.

Ticketbestellers ontvingen hierover een persoonlijk bericht van Tele Ticket Service.
Op 29 september brachten de Kastelruther Spatzen ‘Die Tränen der Dolomiten’ uit, een nieuw album met liedjes waarvan de thema’s uit het leven gegrepen zijn. De Kastelruther Spatzen zingen niet alleen over de mensen en hun lot, maar bezingen ook hun mooie heimat Zuid-Tirol. Honderd jaar geleden werd in de Dolomieten gevochten en vandaag zijn de wonden van de Eerste Wereldoorlog nog altijd zichtbaar in het adembenemende panorama van de bergketen. Met hun nieuwe album ‘Die Tränen der Dolomiten’ willen de heren de boodschap “Nooit meer” brengen. Want muziek brengt mensen samen. Het lied verbindt en zorgt voor een vreedzaam samenleven van buren.

“Die Sonne scheint für alle” was niet alleen de titel van hun vorige cd, het is ook het levensmotto van de immens populaire Kastelruther Spatzen. “Onze fans zeggen wel eens dat als wij in de buurt zijn de zon vanzelf gaat schijnen en dat klopt, want wij delen graag onze liedjes en onze levenswarmte met ons publiek”, zegt frontman Norbert Rier. Dat ‘delen’ doen de Spatzen graag tijdens hun nieuwe Europese tournee. Die gaat op 31 januari 2018 van start en brengt het Oostenrijkse gezelschap naar 19 steden, waaronder Antwerpen. Na hun nagenoeg uitverkochte eerste Belgische concert in de Lotto Arena in 2013 keren de Spatzen op donderdag 19 april 2018 terug naar hun favoriete concertzaal.

Ook na drie decennia onafgebroken succes in de spotlights blijven de Kastelruther Spatzen zichzelf heruitvinden en dat resulteert telkens weer in nieuwe succesverhalen. Na hun succesvolle Spatzenfest vervult het muzikale gezelschap nu de rol van muzikale bruggenbouwers; “Samen met ons publiek, de mensen die ons genegen zijn, bouwen we een brug naar het geluk. Dat is ons streefdoel”, zegt frontman Norbert Rier. “Tijdens de nieuwe tournee zingen we uiteraard onze grootste hits en meezingers. We duiken in het muzikale archief dat we na 33 jaar carrière hebben opgebouwd.”

Met 15 miljoen verkochte platen, 80 gouden en platina albums behaald in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en tientallen trofeeën, waaronder de prestigieuze Grand Prix der Volksmusik en de Echo’s (De Spatzen zijn hier met 13 overwinningen de absolute recordhouders), zijn de Kastelruther Spatzen doorheen de jaren uitgegroeid tot één van de meest succesvolle Oostenrijkse muzikale exportproducten.

Kaarten kosten 49, 59 en 69 euro.

Kalender

do 19.04.2018 - 19:30 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Lotto Arena

geannuleerd

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Kastelruther Spatzen - Live 2018 – Die Tränen der Dolomiten" wordt georganiseerd door House of Entertainment