Afficher ce site en français | View this website in English

Lil' Kleine Alleen Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

UITVERKOCHT

Extra concert op 30 april

(update 12.10.17)

Lil’ Kleine is hot! De 7.500 tickets voor zijn ‘ALLEEN’-show op 28 april in de Lotto Arena vlogen in minder dan een uur allemaal de deur uit. En ook de wachtlijst liep meteen aardig vol. Maar er is goed nieuws voor z’n fans: de jonge Nederlandse rapper kondigde een extra show in ons land aan. Die tweede show vindt plaats op 30 april 2018.

‘Alleen’ is een next level hiphop-show die de zanger, zoals de titel al zegt, grotendeels ‘alleen’ doet. Want anders dan bij voorgaande shows brengt hij deze keer geen gastartiesten mee. Al kunnen fans zich wél verwachten aan een muzikale rollercoaster én een visueel spektakel.

Lil’ Kleine: “Wauw! Eén show in de Lotto Arena vond ik al dik, maar dat die show in amper een uurtje uitverkocht én we nu een tweede concert doen, maakt me echt megablij. Ik kan niet wachten!”

Bij onze noorderburen waren de tickets voor zijn elf shows ook in een mum van tijd uitverkocht. De tournee raakte daar in amper één dag volledig uitverkocht. De rapper wist zelfs het Koninklijk Theater Carré, de prestigieuze Amsterdamse concertzaal, binnen een half uur uit te verkopen. Vrijdag 6 oktober trapte hij daar zijn Nederlandse concerttour op gang.

Het gaat hard voor de Nederlandse rapper Lil’ Kleine. Amper twee jaar geleden, op z’n twintigste, brak hij samen met collega-rapper Ronnie Flex door in Nederland én België met hun megahit ‘Drank & Drugs’. Eind mei 2017 bracht hij zijn eerste soloalbum ‘Alleen’ uit. Op het album hoor je Lil’ Kleine anders dan je van hem gewend bent. De rapper laat een meer persoonlijke en gevoelige kant zien van zichzelf, al blijft hij trouw aan zijn kenmerken: een vet Amsterdams accent en directe, stoere taal. Het album was meteen goed voor platina in Nederland en stootte door naar een derde plaats in de Vlaamse Ultratop 100.

Verschillende nummers van ‘Alleen’ scheren ook bij ons hoge toppen in de hitlijsten. Zijn nummer ‘Krantenwijk’ staat al wekenlang in de Ultratop en behoort tot de populairste nummers van het moment op iTunes en Spotify. Met maar liefst 130 miljoen streams is hij trouwens de meest beluisterde Nederlandse artiest op Spotify ooit. En ook op sociale media is Lil’ Kleine geliefd. Met 900.000 volgers op Instagram en in totaal zo’n 2.000.000 fans op andere kanalen, is hij één van de grootste social influencers van de Benelux.

Kaarten kosten 31,50 , 36,50 , 41,50 en 46,50 euro.
Meet & Greet (inclusief ticket staanplaats middenplein): 135,00 euro.

Bericht voor de bestellers van een Meet & Greet: Ben jij één van de gelukkigen die in het bezit is van een Meet & Greet Ticket? Zorg dan dat je op tijd aanwezig bent! De Meet & Greet begint om 18.15 uur. Zorg dat je op dit tijdstip bij de entree klaarstaat. Bij het aanmelden bij de entree, krijg je je Meet & Greet-bandje en verdere instructies. Zorg echt dat je op tijd bent, want er is een strak schema. Wanneer je te laat bent, kan een Meet & Geet niet meer gegarandeerd worden. Lil’ Kleine wil jou graag ontmoeten, dus dat zou zonde zijn!

Kalender

za 28.04.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

ma 30.04.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Lil' Kleine - Alleen Tour" wordt georganiseerd door 4PM Entertainment