Afficher ce site en français | View this website in English

BBC's Planet Earth II Live in Concert

De mooiste beelden van de BBC-successerie Planet Earth II op een gigantisch videoscherm – live begeleid door een groot symfonisch orkest en een koor. Met muziek van Oscarwinnaar Hans Zimmer, Jacob Shea en Jasha Klebe. Host van dienst is bioloog Dirk Draulans.

Drie jaar lang zijn de camerateams voor Planet Earth II onderweg geweest. Ze maakten tijdens 117 bezoeken aan veertig landen 2089 dagen aan opnames en maakten met behulp van drones, warmtegevoelige en lichtsensitieve camera’s, tele-objectieven en miniatuurcamera’s unieke opnames van onze aarde en haar bewoners. Dankzij vooruitstrevende technieken was het mogelijk om de natuur vanuit een volledig nieuw oogpunt te beleven – dichterbij, intensiever en verrassender dan ooit tevoren.

Aangrijpende mengeling van symfonieorkest en natuurfilm

De liveversie van Planet Earth II brengt de toeschouwer naar een verborgen en geheimzinnige wereld met behulp van buitengewone beelden, dichterbij dan ooit tevoren. Planet Earth II – Live In Concert verbindt de optische weelderigheid van briljante flora- en faunabeelden met de aangrijpende livemuziek van een groot symfonieorkest en een koor. De show wordt op die manier een fascinerende livebeleving en een indrukwekkende visuele en muzikale reis.

Muziek van o.a. Oscarwinnaar Hans Zimmer

De muziek, die perfect bij de beelden past en op een bijzondere manier emotioneel opbouwt, is geschreven door Oscarwinnaar Hans Zimmer, Jacob Shea en Jasha Klebe.

Met Dirk Draulans

Dirk Draulans zal het project in België mee ondersteunen. Hij zal de avond zelf inleiden en af en toe meer uitleg geven tijdens de voorstelling.

Kaarten kosten 41, 52 en 58 euro.

Planet Earth II is a BBC Studios Natural History Unit production, co-produced with BBC America, ZDF, Tencent and France Televisions. / BBC EARTH LOGO © BBC 1996. EARTH IMAGE © BBC WORLDWIDE 2016

Kalender

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"BBC's Planet Earth II - Live in Concert" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent