Afficher ce site en français | View this website in English

Rob de Nijs 75

Dit evenement is afgelopen.

Op tweede kerstdag is Rob de Nijs jarig en in 2017 wordt dat een verjaardagstaart met maar liefst 75 kaarsjes!

“Een nieuwe mijlpaal in mijn leven. Vanaf dan ben ik officieel een artiest met een gezegende leeftijd, ook al voel ik mij op het podium nog steeds fris en fruitig (lacht). En dat moet natuurlijk gevierd worden”, zegt Rob de Nijs enthousiast.

Na zijn uitverkochte “Rob 70”-concert keert Rob de Nijs voor zijn 75ste verjaardag terug naar de Lotto Arena om er zijn vele fans op hun wenken te bedienen. Ze krijgen Robs grootste hits en bekendste liedjes voorgeschoteld. Van ‘Malle Babbe’, ‘Jan Klaassen’ en ‘Het werd zomer’ tot ‘Ritme van de regen’, ‘Banger hart’ en ga zo maar verder. Het wordt één langgerekte marathon van Rob de Nijs-hits!

Met o.a. Lissa Lewis als gastartieste

Rob staat zaterdag 9 december niet alleen op het podium van de Lotto Arena. Hij brengt zijn Pur Sang band mee en nodigt ook tal van gastartiesten uit. Wie Rob kent, weet dat hij heel wat muzikale vrienden heeft. Toen hij 70 werd, kwamen Will Tura, Paul Michiels en Johan Verminnen meevieren. Ook Gers Pardoel en Urbanus waren al eens te gast op zijn traditionele verjaardagsconcert. “Verrassende gastartiesten – die we niet allemaal zullen verklappen – gaan mee kleur geven aan Rob 75. Het wordt sowieso een unieke avond, die Rob en zijn gasten maar één keer in hun leven gaan meemaken. Als één van de allergrootste artiesten uit de Lage Landen zijn 75ste verjaardag viert, dan mag je zijn enige, officiële verjaardagsfeestje in Vlaanderen vooral niet missen”, klinkt het bij concertorganisator Benelive Entertainment.

Lissa Lewis mag zich alvast opmaken voor een avondje Lotto Arena, want ze werd door Rob als ‘special guest’ uitgenodigd om op te treden tijdens zijn grootse verjaardagsconcert in Vlaanderen. Slechts enkele noten, meer had Rob naar eigen zeggen niet nodig om te horen dat het jonge Vlaamse meisje dat in 2016 naast hem op het podium van het Schlagerfestival in Hasselt stond uit het juiste muzikale hout gesneden is. Tijdens een hartelijke ontmoeting na de show stelde de ravissante Vlaamse popprinses Lissa Lewis (23) zich met licht knikkende knieën voor aan Rob. Hoewel meer dan een halve eeuw hen scheidt, zaten ze meteen op dezelfde muzikale golflengte. Dat resulteerde onlangs in het beklijvende duet ‘De wereld draait door’, een duet dat ook live gebracht zal worden op zaterdag 9 december in de Lotto Arena.

Kaarten kosten 42, 52 en 62 euro.

Kalender

za 09.12.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Rob de Nijs - 75" wordt georganiseerd door Benelive Entertainment