Afficher ce site en français | View this website in English

The Kelly Family We Got Love Tour 2018

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Een droom wordt werkelijkheid voor vele fans: The Kelly Family gaat opnieuw toeren!

Eind november 2016 kondigde Angelo Kelly op televisie een concert aan in de Westfalenhalle in het Duitse Dortmund en in minder dan 20 minuten waren alle tickets de deur uit. Ook de twee extra concerten raakten op een paar uur tijd compleet. Dit enorme en onverwachte succes was zo overweldigend voor de Kellys dat ze meteen besloten om de studio in te duiken om een nieuw album op te nemen. ‘We Got Love’ ligt sinds 24 maart 2017 in de winkels.

Maandenlang bleven fans in heel Europa op hun honger zitten en wachtten ze tevergeefs op internationale speeldata. Maar nu is het eindelijk zo ver: The Kelly Family gaat in 2018 voor het eerst sinds 1999 weer een grootschalige concerttournee doen in de beste muziekarena’s.

Als één van de meest succesvolle Ierse bands aller tijden slaagde The Kelly Family erin om 20 miljoen albums te verkopen, meer dan 50 awards te verzamelen en talloze gouden en platina awards op hun naam te schrijven.

Voor hun ‘We Got Love’-liveshows zorgen ze voor een mix tussen nieuwe songs en hun allergrootste hits. Het publiek zal worden meegevoerd op een muzikale reis doorheen 40 jaar familiegeschiedenis. Elk liveconcert belooft vol magische momenten te zitten en authentieke “Kelly Family power”, zoals alleen zij die kunnen brengen.

Kaarten kosten 45, 55, 65 en 75 euro.

Bestel ook de cd

Twaalf jaar na de release van hun laatste album is de Iers-Amerikaanse The Kelly Family terug met het album ‘We Got Love’. De zingende familie verkocht in de jaren 90 ruim 20 miljoen cd’s en trad op voor zo’n 2,5 miljoen fans. Ze kregen maar liefst 48 gouden en platina awards en scoorden Europese tophits met o.a. ‘An Angel’ en ‘I Can’t Help Myself’.

De Kelly-kids gingen de voorbije jaren hun eigen muzikale weg maar besloten vorig jaar om weer samen muziek te gaan maken, met als resultaat de topsingle ‘Nanana’, die op 10 maart in Europa in première ging, en het album ‘We Got Love’, uit sinds 24 maart.

Via deze site kan je ook de volgende cd’s bestellen:

  • THE KELLY FAMILY – WE GOT LOVE FAN BOX : 30 euro.
  • THE KELLY FAMILY – WE GOT LOVE 1CD DELUXE EDITION : 25 euro.
  • THE KELLY FAMILY – WE GOT LOVE 1CD : 20 euro

Kalender

vr 23.03.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"The Kelly Family - We Got Love Tour 2018" wordt georganiseerd door House of Entertainment