Afficher ce site en français | View this website in English

Anne-Marie Speak Your Mind Tour 2019

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Voorprogramma: Lennon Stella

Wachtlijst

Voor dit evenement is een wachtlijst geopend. Het is altijd zinvol om in te schrijven op deze lijst. Komen er plaatsen vrij, dan worden deze toegekend aan wie geregistreerd is op de wachtlijst volgens het ‘first come, first served’-principe.

Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Meer hierover op www.ilovemyticket.be.

Klik hier om in te schrijven op de wachtlijst

Engelands nieuwste popprinses Anne-Marie is klaar voor de grote zalen na een uitverkochte AB in april en 2 keer de wei van Werchter bezocht te hebben afgelopen zomer (1 keer als support voor Ed Sheeran en 1 keer in KluBC op Rock Werchter). Woensdag 15 mei brengt ze haar Speak Your Mind Tour 2019 naar de Lotto Arena.

De uit Essex afkomstige Anne-Marie reeg in 2018 de successen aan elkaar. Zo was er niet alleen de debuutplaat ‘Speak Your Mind’ die zowel in thuisland United Kingdom als in België in de top 3 belandde, maar parkeerde ze ook de ene na de andere hitsingle in de charts. Denk aan het samen met Ed Sheeran geschreven “2002” en de single “Friends” van Marshmello & Anne-Marie, dat in 36 landen op #1 in iTunes stond en al 5 miljoen tracks verkocht. Niet alleen solo is Anne-Marie een hitmachine. Ook wanneer ze samenwerkt met andere artiesten (o.a. David Guetta “Don’t Leave Me Alone”, Rudimental “Let Me Live”, Clean Bandit “Rockabye”, …) huist die single al snel in de hoogste regionen van de charts.

Anne-Marie met een energieke live show, kleurrijke popdeuntjes, sprankelende outfits en zwoele raggaritmes brengt je aan het dansen van de eerste tot de laatste noot in de Lotto Arena op 15 mei 2019. Of zoals De Standaard het omschrijft:
Anne-Marie amuseerde zich rot op Rock Werchter. En, warempel, u ook. Resultaat: een onweerstaanbaar, voorbeeldig popconcert.

(De Standaard, concertreview Anne-Marie op Rock Werchter)

Kaarten kosten 34,11 euro.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

wo 15.05.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Anne-Marie - Speak Your Mind Tour 2019" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium