Afficher ce site en français | View this website in English

Culture Club

Dit evenement is afgelopen.

Deze show is geannuleerd

Het concert van Boy George & Culture Club dat op dinsdag 27 november zou plaatsvinden in de Lotto Arena wordt afgelast wegens een conflict in de agenda van de band.

“Due to scheduling conflicts, the show in Antwerp on November 27 and the show in Amsterdam on November 28 are cancelled. We are sorry for any inconvenience and are looking to reschedule for 2019. To the fans that purchased tickets, you may get them refunded from point of purchase.”

Ticketkopers kunnen rekenen op volledige terugbetaling en worden persoonlijk gecontacteerd door Tele Ticket Service.Oorspronkelijke aankondiging:

Op 27 november geeft de Britse popband Culture Club in zijn originele bezetting het beste van zichzelf in de Lotto Arena. Sinds zijn ontstaan in 1981 verkocht Culture Club wereldwijd meer dan 150 miljoen singles en platen. Hun klassieke hits ‘Do You Really Want to Hurt Me’, ‘Karma Chameleon’ en ‘I’ll Tumble 4 Ya’ staan in het geheugen gegrift van meerdere generaties muziekliefhebbers.

De flamboyante frontman Boy George is als begenadigd singer-songwriter ook uitgegroeid tot één van de meest iconische artiesten ooit. In 2015 kreeg hij voor zijn bijdrage aan de muziekindustrie een Ivor Novello Lifetime Achievement Award.

Culture Club was een pionier op vele vlakken: naast de multiraciale samenstelling van de groep kwam Boy George openlijk voor zijn geaardheid uit. Culture Club was de eerste band sinds The Beatles die met drie singles uit zijn debuutplaat de Amerikaanse top tien haalde.

Sinds 2014 speelt de groep opnieuw samen. In Antwerpen zullen de vier originele leden Roy Hay, Mikey Craig, Jon Moss en Boy George de Lotto Arena in een hedonistische danstempel omtoveren. De setlist zal naast de hits ook een aantal nieuwe songs uit hun dit jaar te verschijnen plaat bevatten.

Hun recente Amerikaanse optredens werden laaiend enthousiast onthaald door de fans en de critici: “Culture Club is….a true show band, with a master at its center. If you like to go out, if you like to feel good, if you like to be transported by music, if you are in search of authenticity in a land inundated by fake, …..then this is your gig!” (Bob Lefsetz).

Mis deze prachtige show vol hits en prachtige herinneringen niet!

Kaarten kosten 45, 55, 65 en 85 euro.

Boy George Meet & Greet Package: 350 euro (gelimiteerd aanbod):

  • One premium reserved ticket
  • Exclusive meet & greet with Boy George
  • Personal photograph with Boy George
  • Collectible tour poster autographed by Boy George (limited print, numbered)
  • Boy George Tote Bag
  • Boy George Merchandise Item – designed exclusively for VIP packages
  • Official Boy George meet & greet laminate
  • Boy George branded lanyard
  • VIP Host

Kalender

di 27.11.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 00:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Culture Club" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent