Afficher ce site en français | View this website in English

Enfusion Live

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Voor de derde keer op rij haalt Antwerp Fight Organisation Enfusion Live naar Antwerpen

Publiekslieveling en Antwerpenaar Nordin Ben Moh doet in zijn eigen stad een gooi naar de Enfusion-wereldtitel van Jonay Risco. De Spanjaard is niet van de minste. Hij won afgelopen jaren tegen toppers als Andy Souwer, Tayfun Ozcan, Davit Kiria en de levende legende Buakaw Banchamek. Slaagt de Antwerpse Marokkaan erin om de titel in Antwerpen te houden?

Ook de Antwerpse topvechter Youssef El Haji krijgt een pittige tegenstander. Ilias Bulaid is de wereldkampioen in zijn gewichtsklasse en vecht al een tijdje niet meer in de Benelux. Hij heeft naam gemaakt in Azië en komt speciaal voor Antwerp Fight Organisation naar Antwerpen. Hij gaat in het hol van de leeuw op zoek naar een overwinning, iets wat Youssef niet zonder slag of stoot zal toestaan.

Ook oudgediende Daniel Ghita maakt een terugkeer naar de ring. Hij is een grote naam van de oldschoolgeneratie die er niet voor terugdeinst om het tegen de huidige heavyweightkampioen Luis Tavares op te nemen. Deze wedstrijd wordt gegarandeerd een topwedstrijd en is pure reclame voor de sport.

Verder staan ook wedstrijden van Nordin Van Roosmalen, Chahid Oulad El Hadj, Serkan Ozcaglayan, Nidal Bchiri, Wail Karroumi en André Estevao op het programma. Stuk voor stuk ervaren vechters die garant staan voor kickboksspektakel.

Start het kickboksseizoen in stijl en geniet net als bij de vorige edities van topspektakel in de Lotto Arena.

Kaarten kosten 45 en 60 euro in voorverkoop.
Prijzen aan de kassa: 55 en 70 euro.
VIP-tafels vlakbij de ring met ‘high class’-service voor een unieke ervaring kunnen besteld worden via info@antwerpfightorganisation.com.

Kalender

za 15.09.2018

Deuren - 13:00
Aanvang - 14:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Enfusion Live" wordt georganiseerd door Antwerp Fight Organisation