Afficher ce site en français | View this website in English

Golden Earring Live in Concert XL

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

De live-optredens van Golden Earring, een van de langst bestaande rockbands ter wereld, zijn steevast een feest van begin tot einde. Hun recentste shows in Vlaanderen liepen dan ook moeiteloos vol. In 2018 zien ze het nog grootser en trekken ze naar de Lotto Arena.

Ze spelen nog altijd in de klassieke formatie zoals in de hoogdagen van de classic 70s-rock. Met zanger Barry Hay, George Kooymans op gitaar, Rinus Gerritsen aan de bas en Cesar Zuiderwijk op drums. De gemiddelde leeftijd van deze rockers neigt ondertussen naar de 70. Maar op het podium zijn de heren nog altijd even bevlogen als 30 jaar geleden. De songs die ze brengen zitten in elke vezel van hun lijf geprent en wat je telkens weer hoort én voelt zijn vier muzikanten die blindelings op elkaar zijn ingespeeld.

‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’, ‘When The Lady Smiles’,… alle iconische songs uit een carrière van ondertussen meer dan een halve eeuw zullen op 3 november 2018 in de Lotto Arena beter klinken dan ooit!

Kaarten kosten 39, 44 en 49 euro.

Kalender

za 03.11.2018

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:30

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Golden Earring - Live in Concert XL" wordt georganiseerd door House of Entertainment