Afficher ce site en français | View this website in English

Hoffmanns vertellingen Ballet in 3 bedrijven

De Nationale Opera van Rusland ™ presenteert ‘Hoffmanns Vertellingen’, ballet in drie bedrijven naar de opera van de bekende componist Jacques Offenbach.

Geïnspireerd op de verhalen van de Duitse romantische dichter E.T.A. Hoffmann, vertelt dit fantastische werk over de amoureuze mislukkingen van de dichter, tegelijk verteller en held. Drie dramatische passies, drie ontoegankelijke vrouwen: Olympia, een mechanische pop, Antonia, een aan tering lijdende zangeres, en Giulietta, een hebzuchtige verleidster. Elk van deze liefdesverhalen wordt gedwarsboomd door de destructieve tussenkomst van een slecht karakter. Zal Hoffmann, tussen droom en werkelijkheid en voortdurend misleid, het vertrouwen in zichzelf terugvinden? Zal het hem, van Munchen tot Venetië, lukken om zich los te maken van zijn zotte liefdes om zijn creatieve kracht terug te vinden?

De dansers en koorleden brengen, begeleid door een orkest, een nieuwe choreografische versie die het briljante meesterwerk van Offenbach trouw ensceneert. Onder de onvermijdelijke muziekstukken is er de onnavolgbare ‘Barcarolle’, die de toeschouwer in het tegelijk magische als ongelukkige universum, van deze verloren dichter leidt.

Kaarten kosten 40, 50 en 65 euro in Antwerpen, 39, 49 en 65 euro in Gent en 35, 45, 60 en 75 euro in Brussel.

Kalender

zo 13.01.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 14:30
Aanvang - 16:00

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

In onze andere zalen

do 31.01.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

in verkoop

Tele Ticket Service

za 02.02.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 20:30

Vorst Nationaal

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Hoffmanns vertellingen - Ballet in 3 bedrijven" wordt georganiseerd door Aramé Production