Afficher ce site en français | View this website in English

Hoffmanns vertellingen Ballet in 3 bedrijven

Het Ballet en het Orkest van de Russische Nationale Opera presenteren ‘Hoffmanns vertellingen’, een ballet in drie bedrijven naar de verhalen van de Duitse romantische dichter E.T.A. Hoffmann.

Dit niet classificeerbare werk, zowel grappig en dramatisch, vertelt de amoureuze mislukkingen van Hoffmann, tegelijk verteller en held. Drie tijdperken, drie passies, drie vrouwen: Olympia, Antonia en Giulietta. Elk van deze liefdesverhalen wordt gedwarsboomd door de destructieve tussenkomst van een slecht karakter. Zal Hoffmann, tussen droom en werkelijkheid, de ideale vrouw en het vertrouwen in zichzelf vinden? Dit fantastische verhaal wordt in deze nieuwe choreografische versie getrouw verteld.

De door Jacques Offenbach gecomponeerde aria’s uit dit populaire werk, uitgevoerd door het orkest, illustreren perfect de magie van deze show. De dansers tillen zich met ongekende lichtheid naar duizelingwekkende hoogtes om alle emoties van de dichter, op zoek naar de ware liefde, te demonstreren.

Dit ballet neemt je mee naar een zowel vrolijke als nostalgische fantasiewereld.

Kaarten kosten 40, 50 en 65 euro. (Antwerpen)
Kaarten kosten 35, 45, 60 en 75 euro. (Brussel)

In onze andere zalen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Hoffmanns vertellingen - Ballet in 3 bedrijven" wordt georganiseerd door Aramé Production