Afficher ce site en français | View this website in English

Hoffmanns vertellingen Ballet in 3 bedrijven

Nieuwe datum in Vorst Nationaal: 5 mei
Door een organisatorisch probleem inzake de tournee wordt de voorstelling die aanvankelijk gepland was op zaterdag 02.02.19 om 20:30 uur in Vorst Nationaal verschoven naar zondag 05.05.19, 16.00 uur. De organisator en de producent verontschuldigen zich voor het ongemak.

Het Ballet en het Orkest met Koor van de Nationale Opera Maria Bieşu presenteren ‘Hoffmanns Vertellingen’, ballet in drie bedrijven naar de opera van de bekende componist Jacques Offenbach.

Geïnspireerd op de verhalen van de Duitse romantische dichter E.T.A. Hoffmann, vertelt dit fantastische werk over de amoureuze mislukkingen van de dichter, tegelijk verteller en held. Drie dramatische passies, drie ontoegankelijke vrouwen: Olympia, een mechanische pop, Antonia, een aan tering lijdende zangeres, en Giulietta, een hebzuchtige verleidster. Elk van deze liefdesverhalen wordt gedwarsboomd door de destructieve tussenkomst van een slecht karakter. Zal Hoffmann, tussen droom en werkelijkheid en voortdurend misleid, het vertrouwen in zichzelf terugvinden? Zal het hem, van Munchen tot Venetië, lukken om zich los te maken van zijn zotte liefdes om zijn creatieve kracht terug te vinden? Dit fantastische verhaal wordt in deze nieuwe choreografische versie verteld.

De door Offenbach gecomponeerde aria’s uit dit populaire werk, uitgevoerd door het orkest, illustreren perfect de magie van deze show. De dansers, met koor, tillen zich met ongekende lichtheid naar duizelingwekkende hoogtes om alle emoties van de dichter, op zoek naar de ware liefde, over te brengen. Dit ballet neemt het publiek mee naar een zowel vrolijke als nostalgische fantasiewereld.

Onder de onvermijdelijke muziekstukken is er de onnavolgbare ‘Barcarolle’, die de toeschouwer in het tegelijk magische als ongelukkige universum, van deze verloren dichter leidt.

Kaarten kosten 40, 50 en 65 euro in Antwerpen, 39, 49 en 65 euro in Gent en 35, 45, 60 en 75 euro in Brussel.

Andere vertolkers dan aanvankelijk aangekondigd.

Kalender

zo 13.01.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 14:30
Aanvang - 16:00

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

In onze andere zalen

za 02.02.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 00:00

Vorst Nationaal

verplaatst

Tele Ticket Service

zo 05.05.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 16:00

Vorst Nationaal

nieuwe datum

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Hoffmanns vertellingen - Ballet in 3 bedrijven" wordt georganiseerd door Aramé Production