Afficher ce site en français | View this website in English

Hooverphonic

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Hooverphonic met nieuwe zangeres en show

Op 28 december 2018 presenteert Hooverphonic zijn nieuwe zangeres met een gloednieuwe live-show in de Lotto Arena. Met de piepjonge Luka Cruysberghs, winnares van The Voice 2017, haalt Hooverphonic opnieuw vocaal dynamiet in huis. Luka heeft de release van ‘Mad About You’ niet bewust meegemaakt aangezien ze pas enkele maanden later het levenslicht zag. Maar de manier waarop zij het nummer, samen met coach Alex Callier, in The Voice bracht, doet ons verlangend uitkijken naar haar vocale interpretatie van andere parels uit het Hooverphonic-oeuvre.

Naast bekend werk zal er op 28 december ook nieuw werk te horen zijn. Op 18 april verscheen de verse single ‘Romantic’ als eerste indicatie voor de muzikale koers die de vernieuwde Hooverphonic wil varen: ‘terug naar de pure essentie’. ‘Romantic’ is een vintage Alex Callier-compositie met grootse uithalen, rijke schakeringen, subtiele franjes en een meeslepende melodie. Tekstueel word je door het ‘I’m not romantic’-mantra uitgedaagd. Is het nummer nu romantisch of (net) niet?


De nieuwe Hooverphonic-single ‘Uptight’, uitgebracht op 14 september. Het nieuwe album wordt verwacht op 16 november.

Een groep als Hooverphonic hoeft eigenlijk geen introductie. In 1996 verscheen de band op de Belgische muziekscène met ‘A New Stereophonic Sound Spectacular’ en effende meteen het pad voor hun internationale doorbraak. Sinds hun tweede plaat ‘Blue Wonder Powder Milk’ werden de muzikale dromen van Alex Callier en Raymond Geerts steeds groter. Dat resulteerde in een aantal zeer succesvolle concerten met symfonisch orkest.

In 2016 verscheen ‘In Wonderland’ en ‘The Best of Hooverphonic’, een carrière-overzicht met 32 vintage Hooverphonic-hits en nieuwe singles. Wie op 28 december naar de Lotto Arena afzakt, mag zich verwachten aan ‘het beste van Hooverphonic’. Ditmaal voor het eerst met Luka in een vocale glansrol.

Mis het live-debuut van Luka en het startschot van de vernieuwde Hooverphonic niet.

Kaarten kosten 39, 48, 55 en 68 euro.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 28.12.2018

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Hooverphonic" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent