Afficher ce site en français | View this website in English

Nightwish Decades: European Tour 2018

Support: Beast in Black


Schitterend concertnieuws vanuit het Nightwish-kamp! De band kondigde namelijk een nieuwe tournee aan met ook een concertdatum in België. Woensdag 7 november 2018 komt de Finse metalband naar de Lotto Arena voor een niet te missen verjaardagsconcert.

Tuomas Holopainen nam in 1996 een demo op met daarop 3 nummers die uiteindelijk voor een eerste platencontract voor zijn nieuwe band Nightwish zorgde. 20 jaar, 2000 concerten en meer dan 8 miljoen verkochte albums later is de band de grootste metalband met een frontzangeres in Europa.

De Finnen kondigden nu aan dat ze hun 20ste verjaardag vieren met een dubbel compilatie-album (dat wereldwijd uitkomt op Nuclear Blast in maart 2018) en een negen maanden durende wereldtournee met een speciale setlist vol verrassingen. De DECADES: WORLD TOUR 2018 start in Noord-Amerika in maart 2018 en gaat na de zomer verder in Europa.

Kaarten kosten 47 euro.

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Nightwish - Decades: European Tour 2018" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium