Afficher ce site en français | View this website in English

Symphonic Pink Floyd featuring James LaBrie

Deze voorstelling is om productionele redenen verplaatst naar zondag 9 december 2018

De aangekochte tickets voor 18 december 2017 blijven geldig voor de nieuwe datum in 2018. Ticketbestellers ontvangen persoonlijk een bericht van Tele Ticket Service.Hologrammen, drones, special effects, luchtacrobaten en een volledig symfonisch orkest met iconische gastartiesten. Kosten noch moeite worden gespaard om hommage te brengen aan Syd Barrett en de vijftigste verjaardag te vieren van één van de meeste gerespecteerde bands uit de geschiedenis. Deze show is een ‘must see’ voor elke Pink Floyd-fan!

The Symphonic Pink Floyd show zal je volledig onderdompelen in de emoties van je favoriete songs, en dankzij de state of the art technologie, surreële visuals en lasershow zal je ze beleven zoals nooit tevoren.

De uitvoering van de grootste Pink Floyd-hits door een volledig klassiek orkest maakt dat de iconische songs nog epischer klinken dan je gewend bent. Bovendien maken een aantal gerenommeerde gastartiesten hun opwachting tijdens de show. De eerste is niemand minder dan de Canadese rockzanger James Labrie, bekend van de metalband Dream Theater.

Kaarten kosten 30, 40, 50 en 75 euro.

Kalender

ma 18.12.2017 - 20:00 uur

Lotto Arena

zo 09.12.2018 - 20:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Lotto Arena

nieuwe datum

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Symphonic Pink Floyd - featuring James LaBrie" wordt georganiseerd door Phoenix Entertainment