Afficher ce site en français | View this website in English

Symphonic Pink Floyd featuring James LaBrie

Dit evenement is afgelopen.

DIT CONCERT IS GEANNULEERD

(update 03.12.18)

Dit concert is afgelast om productionele redenen. De organisator gaat op zoek naar een nieuwe datum, maar ticketkopers zullen worden terugbetaald. Tele Ticket Service neemt hierover persoonlijk contact op met alle ticketbestellers.
(Oorspronkelijke aankondiging)

Hologrammen, drones, special effects, luchtacrobaten en een volledig symfonisch orkest met iconische gastartiesten. Kosten noch moeite worden gespaard om hommage te brengen aan Syd Barrett en de vijftigste verjaardag te vieren van één van de meeste gerespecteerde bands uit de geschiedenis. Deze show is een ‘must see’ voor elke Pink Floyd-fan!

The Symphonic Pink Floyd show zal je volledig onderdompelen in de emoties van je favoriete songs, en dankzij de state of the art technologie, surreële visuals en lasershow zal je ze beleven zoals nooit tevoren.

De uitvoering van de grootste Pink Floyd-hits door een volledig klassiek orkest maakt dat de iconische songs nog epischer klinken dan je gewend bent. Bovendien maken een aantal gerenommeerde gastartiesten hun opwachting tijdens de show. De eerste is niemand minder dan de Canadese rockzanger James Labrie, bekend van de metalband Dream Theater.

Kaarten kosten 30, 40, 50 en 75 euro.

Kalender

zo 09.12.2018

Deuren - 00:00
Aanvang - 00:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Symphonic Pink Floyd - featuring James LaBrie" wordt georganiseerd door Phoenix Entertainment