Afficher ce site en français | View this website in English

The Christmas Show

Dit evenement is afgelopen.

KLIK HIER VOOR DE EDITIE VAN 2019Opgelet, gewijzigde datum: 23 december i.p.v. 26 december 2018

Door wijzigingen in de kalender van de Lotto Arena kreeg organisator Deep Bridge de mogelijkheid om The Christmas Show te verplaatsen van woensdag 26 december naar zondag 23 december. “De kans om deze voorstelling nog voor kerst op de planken te brengen, konden we niet laten liggen”, aldus Deep Bridge. Wie al reserveerde zal automatisch kaarten voor 23 december ontvangen en hoeft dus verder niets te doen. Wie er echter niet bij kan zijn op 23 december, kan een terugbetaling aanvragen. Ticketbestellers ontvangen hierover meer informatie van Tele Ticket Service.

Sterrencast bekendgemaakt

(update 17.10.18)

Met Paul Michiels, Wim Soutaer, Silvy De Bie, Ian Thomas, Tinne Oltmans, Hans Peter Janssens, Goele De Raedt en Ludo Hellinx
En met een liveband, een kinderkoor én dansers
Regie en script: Mark Tijsmans

Op 23 december wordt de Lotto Arena overspoeld met pure kerstmagie voor de hele familie! Paul Michiels, Silvy De Bie, Wim Soutaer, Tinne Oltmans, Ian Thomas en vele anderen nemen jou mee op een onvergetelijke reis naar Winterwonderland, met prachtige muziek en spetterende choreografieën.

Bij kerst hoort natuurlijk een zeemzoet, vertederend kerstverhaal. Enkele dagen voor Kerstmis staan alle artiesten klaar om te schitteren tijdens het openingsfeest van de Kerstman in zijn fonkelnieuwe slee. Maar bij de start van de show wordt de slee, mét alle artiesten erin, weggetoverd door een verre neef van de Kerstman die Kerstmis haat… Wat volgt is een prachtige, avontuurlijke reis langs grote wereldsteden. Zullen de elfjes van de Kerstman iedereen op tijd terug vinden zodat het kerstfeest toch kan doorgaan?

Na de succesvolle edities in 2015 en 2016 in Nederland brengt Deep Bridge, in samenwerking met RTL Live Entertainment, ‘The Christmas Show’ voor het eerst naar Vlaanderen. Beleef een warm en muzikaal feest tijdens de kerstperiode met een sterrencast, een sublieme liveband, een buitengewoon kinderkoor en sprankelende dansers.

Kaarten kosten 29, 39, 49 en 59 euro.
59 euro = Santa seat.

Kalender

zo 23.12.2018

Deuren - 15:30
Aanvang - 17:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"The Christmas Show" wordt georganiseerd door Deep Bridge