Afficher ce site en français | View this website in English

The Christmas Show

In 2018 voor het eerst ook in Vlaanderen

The Christmas Show, in het Kerstweekend van 2017 vijfmaal in een uitverkochte Ziggo Dome in Amsterdam te zien, krijgt in 2018 navolging in België. Op 26 december 2018 haalt Deep Bridge, in samenwerking met RTL Live Entertainment, The Christmas Show naar de Lotto Arena. Deep Bridge maakt een Vlaamse versie van deze betoverende voorstelling.

RTL Live Entertainment organiseerde eerder edities van The Christmas Show in 2015 en 2016. Tijdens de derde editie in 2017 werden meer dan 50.000 bezoekers verwelkomd in de Ziggo Dome.

Sjoerd van Schooten, directeur en producent van de divisie Live Entertainment van RTL:
“We zijn drie jaar geleden gestart met de ambitie om een nieuwe kersttraditie te bouwen. Naar het voorbeeld van grote wereldsteden, waar een jaarlijks terugkerend familiespektakel een vaste plek heeft rond de feestdagen. Na drie edities in de Amsterdamse Ziggo Dome, waar we 150.000 mensen hebben ontvangen, kunnen we stellen dat we in die opzet geslaagd zijn. Dat we nu – samen met en dankzij Deep Bridge – de stap kunnen zetten naar België vinden we een eervolle uitdaging.”

Koen Hendrickx, partner bij Deep Bridge: “De ploeg van RTL Live Entertainment is er in Nederland in geslaagd om op korte termijn een succesvolle kersttraditie neer te zetten. The Christmas Show is spectaculair en warm tegelijk. We zijn bijzonder blij dat we met het concept en een Vlaamse cast aan de slag mogen om ook Vlaanderen te overtuigen dat dit familiespektakel een plaats verdient onder de kerstboom. We danken RTL Nederland dan ook voor het vertrouwen in Deep Bridge.”

A Christmas Carol

The Christmas Show brengt heden en verleden op indrukwekkende wijze bij elkaar. Deze eerste Vlaamse editie is gebaseerd op het meest geliefde kerstverhaal ter wereld: ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens. Dit klassieke verhaal is op spectaculaire wijze vertaald naar de tijd van nu. The Christmas Show staat alom bekend om zijn spectaculaire effecten, indrukwekkende dans en natuurlijk: kersthits.

Het middelpunt van de show is Justin Scrooge: een verwende en verwaande popster die alleen maar aan zichzelf denkt. Familie en vrienden ziet hij hierdoor al jaren niet meer. Toch wil hij niet alleen zijn op Kerstavond. Daarom verplicht hij zijn crew op die avond te werken. Iedereen. Ook zijn personal assistent Bobbie dus, die een klein kindje heeft dat thuis op haar wacht. Vlak voor middernacht krijgt Justin bezoek van zijn vroegere manager Jakob van der Geest. Jakob vertelt hem dat hij die nacht bezoek zal krijgen van drie geesten: De Geest van Toen, De Geest van Nu en De Geest van Straks. Deze geesten nemen Justin mee naar belangrijke momenten uit verleden, heden en toekomst en laten hem naar zichzelf kijken. Of Justin de boodschap begrijpt en durft te veranderen, blijkt als hij een aanbieding krijgt voor een grote kerstshow in Las Vegas.

Kaarten kosten 49 euro.

Kalender

wo 26.12.2018 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:00
Show - 19:30

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"The Christmas Show" wordt georganiseerd door Deep Bridge