Afficher ce site en français | View this website in English

The Kooks

DE KAARTVERKOOP IS GESTART. DOOR EEN TECHNISCH PROBLEEM BIJ TELE TICKET SERVICE WAS HET GERUIME TIJD MOEILIJK OF ONMOGELIJK OM TE RESERVEREN. ONZE EXCUSES HIERVOOR.

Een fenomenaal optreden op de Main Stage van Rock Werchter, een heerlijke single “All The Time” die grijsgedraaid wordt op de radiostations, en een splinternieuw album ‘Let’s Go Sunshine’ dat sinds vrijdag 31 augustus in de winkelrekken ligt te blinken. 2018 is hét jaar van de terugkeer van The Kooks. Daar doen Luke Pritchard en zijn kompanen nog een schepje bovenop, want het viertal uit Brighton kondigde aan dat ze het beste van zichzelf komen geven op donderdag 28 maart in de Lotto Arena. Het belooft opnieuw een fantastische en niet te missen show te worden!

In navolging van de golf aan Britpopbands als Editors, Bloc Party, Arctic Monkeys, Kaiser Chiefs en Franz Ferdinand komen The Kooks aan het oppervlak tevoorschijn in januari 2006. Debuutplaat ‘Inside In/Inside Out’ laat meteen het muzieklandschap daveren. “Naive”, “Ooh La”, “She Moves In Her Own Way”, “Seaside”,… zowat elk nummer op dat album staat gelijk aan de ultieme indierocksong en ontketent een ongezien succes dat ver buiten de UK reikt. Ook opvolger ‘Konk’ (2008), met hits “Always Where I Need To Be” en “Do You Wanna”, blaakt van de Britse muzikale identiteit en zorgt voor optredens op de grootste podia ter wereld zoals Glastonbury, Rock Werchter en Pukkelpop. Op ‘Junk Of The Heart’ (2011) en ‘Listen’ (2014) laat de band een ander, iets meer poppy gelaat zien, maar de indierockinvloeden blijven overeind. Na de heerlijk swingende single “All The Time” ligt sinds vrijdag 31 augustus 2018 het langverwachte nieuwe album ‘Let’s Go Sunshine’ in de winkel.

Kaarten kosten 38,59 euro.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

do 28.03.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"The Kooks" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium