Afficher ce site en français | View this website in English

Tourist LeMC

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Klik hier om in te schrijven op de WACHTLIJST

Voorprogramma: Alice on the roof

De Antwerpse stadstroubadour Tourist LeMC timmerde jarenlang aan de route tot hij in 2015 zijn grote doorbraak wist te verzilveren met singles “Koning Liefde”, “De Troubadours”, “En Route” en zijn grootste hit tot nu toe “Horizon” (meer dan 4,3 miljoen YouTube-views!). Stuk voor stuk topsongs die terug te vinden zijn op het album ‘En Route’. Die langspeler ging inmiddels al meer dan 40.000 keer over de toonbank, goed voor een dubbel platina award. De ‘En Route’-albumcampagne werd in november 2016 gepast afgesloten in een uitverkochte Lotto Arena.

Hoog tijd dus om dat nog eens allemaal over te doen! Na een zinderend concert op Pukkelpop op 16 augustus heeft Tourist LeMC nieuws voor de fans! Op 8 november verschijnt zijn langverwachte nieuwe album en op vrijdag 18 januari 2019 concerteert hij in zijn thuishaven in de Lotto Arena. Snel zijn is de boodschap voor iedereen die kaarten op de kop wil tikken.

Kaarten kosten 38,59 euro.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 18.01.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:15

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Tourist LeMC" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium